Zimi nosimo bijelo: kako ovu neutralnu boju ukomponirati u svakodnevne lookove?

18/01/2021

Od odijela po mjeri do hrabrih statement detalja, bijela je boja vječna i sofisticirana, a sada znamo i kako ju nositi.

S dolaskom hladnih zimskih dana, šanse su da vam ormar vrvi od neutralnih boja na koje se u ovo doba baš uvijek možete osloniti. Od prekrasnih oversized pulovera pa sve do slojevitih outfita, kaputa i cipela, dopustite da vas izvučemo iz ziheraške crne i obučemo u tonove čiste elegancije.

Pa, ako u ormaru imate par komada koje bi rado osunčali na zubatom suncu, ali niste sigurni kako, nastavite čitati.

Udobno ali šik

Za one posebno hladne dane, utoplite se u oku ugodnim pletenim komadima. Pobrinite se da ostatak outfita ipak ostane minimalan i neupadljiv kako bi zimski tonovi slobodno pričali svoju priču.

dress

rita

Sve je u detaljima

Svoju omiljenu bijelu torbicu ne čuvajte za proljeće. Umjesto toga, ukombinirajte je u svoju omiljenu monokromatsku tamnu kombinaciju kako bi vaš statement detalj ostao u fokusu.

detalji

These boots are made for walking…

Ako želite učiniti prvi korak, a još niste dovoljno hrabri u potpunosti obgrliti bijelu boju, počnite od obuće. Odaberite outfit koji će biti dovoljno neutralan da vaše čizmice ili gležnjače zadrže željenu upadljivost.

View this post on Instagram

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Snježni slojevi

Temperature ispod nule jednostavno prisiljavaju na potpuno prekrivenost, ali to ne znači da funkcionalno ne zna biti šik, posebno u kombinaciji s kontrastnim detaljima.

U bijelim rukavicama

Svoje uobičajene crne rukavice zamijenite parom vintage bijelim i s lakoćom transformirajte svoj #ootd.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj