Za sve one koje paničare u 30-oj, Naomi Campbell (50) upravo je po prvi puta postala mama

20/05/2021

Supermodel je na Instagramu objavila sretnu vijest o rođenju svoje kćeri.

Za ženu koja je apsolutno rasturila u karijeri, vrijeme za obitelj došlo je nešto kasnije i to potpuno iznenada, bar za sve nas koji do samog kraja njezine trudnoće o istoj nismo imali pojma.

A onda, iznenada, na Instagram profilu Naomi Campbell pojavila se fotka dvije preslatke male nožice i opis koji kaže sljedeće:

“Prekrasan mali blagoslov odabrao je mene za svoju majku. Iznimno sam počašćena što imam priliku dijeliti život s ovom nježnom dušom i nema riječi kojima mogu opisati doživotnu vezu koju ću dijeliti s tobom, anđele moj. Veća ljubav ne postoji.”

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Slavnoj manekenki čestitale su njezine brojne kolegice, ali i svjetski dizajneri kao što su Donatella Versace i Marc Jacobs, a čini se kako su tek rijetki znali za njezinu trudnoću. 

A kad kažemo “njezinu” trudnoću, fanovi još uvijek nisu sigurni radi li se o posvojenju, surogat majci ili pak nečem trećem budući da gotovo sa sigurnošću znamo da Campbell već neko vrijeme nije u ozbiljnoj vezi.

Osim toga, surogatstvo je i jedino logično objašnjenje za to kako je manekenka sve ovo vrijeme dolazak prinove mogla držati u tajnosti. Inače, Campbell je poznata po tome da svoj privatni život preferira držati podalje od medija i u tome je i ovoga puta definitivno uspjela.

Ne sumnjamo kako će se i dalje zanosna Campbell odlično snaći u svojoj novoj ulozi i čestitamo joj od srca, a sa sve većim pomicanjem dobne granice, čini se kako ćemo i mi u 30-ima uskoro i službeno biti previše mladi pa slobodno možemo odahnuti.

S.S.

Novo

Komentiraj