Volimo cipele i volimo Disney, a cipele s likovima iz omiljenih bajki pravi su shoe porn!

24/01/2020

Ako postoje cipele koje apsolutno nikad i ni pod koju cijenu neće proći nezamijećeno, onda su to one...

Ima nešto malo više od dva desetljeća otkako se Irregular Choice krenuo suprostavljati i boriti protiv uštogljene i stoput viđene engleske modne svakodnevice. Za svoje oružje odabrali su, na prvoj liniji bojišnice, drske, odvažne, glasne i dotad potpuno neviđene modele cipela koji su u rekordnom roku osvojili srca žena diljem svijeta. 

2

3

Novitete su malo pomalo, ali na velika vrata, uvodili svake godine pa se tako s vremenom ponuda proširila i na modne dodatke poput torbi, rukavica, kišobrana, tajica... naravno, kao ni kod cipela, nimalo suptilnog dizajna. 

4

5

Svi oni zaljubljenici u brand s početka priče dobrim su dijelom postali kolekcionari, a kod mnogih ljubav i divljenje idu toliko daleko da, iako broje desetke pari cipela, većinu nisu obuli niti jedan jedini put. Neki netaknutima čuvaju samo određene modele koji su im posebno dragi, a budući da je svaka kolekcija limitrana i dostupna u ograničenom broju primjeraka, jasno je zašto ih mnogi smatraju toliko dragocjenima i... pravim blagom!

6

7

8

Posljednjih par godina Irregular Choice je krenuo oduševljavati modelima inspiriranim omiljenim Disneyjevim bajkama poput Male sirene, Trnoružice, Snjeguljice, Bambija, Mulan, Aladina i Ljepotice i zvijeri, a što je, kada se sve zbroji, rezultiralo podužom wish listom mnogih žena. Ako ste se i vi upravo zaljubili, nemojte kriviti glasnika. Mi smo jednostavno morali podijeliti ovu ljubavnu priču!

11

12

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj