Violeta - nova plus size linija kuće Mango

17/01/2014

Nova poslastica za sve dame s oblinama...

Španjolska modna kuća Mango odnedavno u svojoj ponudi ima posebnu liniju - Violeta, namijenjenu ženama u plus size veličinama. Plus size kolekcije high street brendova itekako pozdravljamo jer smatramo da nitko ne bi smio biti suočen s nemogućnošću izbora, a činjenica je da su žene s izraženim oblinama često zakinute slabim izborom.

400 komada iz ove kolekcije moguće je kupiti i u Hrvatskoj, zasada putem njihovog on-line shopa. Iskreno se nadamo da će se kolekcija uskoro naći i na policama dućana diljem Hrvatske i da će sve žene koje nose plus size veličine biti zadovoljne ponudom i modelima.

No 400 komada iz ove kolekcije koji dolaze u veličinama od 40 do 52, nažalost su pali u drugi plan. Nakon prošlog tjedna kada se na meti kritičara širom svijeta našao švedski high street gigant H&M, a koji je bijes javnosti ovoga puta izazvao novim modelom za plus size katalog, sada se na meti našao i Mango koji je veličinu 40 svrstao u plus size, implicirajući kako je sve iznad veličine 38 - veliko. Time su još jednom, smatraju ogorčeni klijenti, svijetu poručili što se smatra poželjnim veličinama. A to su, mnogi će se složiti s nama, ipak malo pretjerano male proporcije.

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj