Promo

Jasan vjesnik da je proljeće stiglo je nova kolekcija modne kuće VESNA SPOSA

04/05/2021

Znamo da se svaka djevojka i žena želi osjećati zadovoljno i seksipilno u odjeći koju nosi. Upravo to je bila inspiracija na novu kolekciju večernjih i vjenčanih haljina Vesne Pretković...

Sami naziv kolekcije; "IN BLOOM", inspiriran je cvatom vrtova, prepun prekrasnog prirodnog svijetla i elemenata koji čine savršenu harmoniju te donosi pravo osvježenje u modni svijet.

Zaljubit ćete se u cvjetne uzorke koji tvore mnoštvo nevjerojatnih silueta; detalji poput izreza koji čine iluziju izduživanja, uljepšane dodatnim sjajem i trendi modnim dodacima koji su neizostavni dio Vaše proljetne bajke.

2

3

Za Vas je stvoren cijeli niz modela večernjih haljina kojima prevladavaju pastelne nijanse ružičaste i zelene boje, koje naglašavaju siluetu ženskog tijela i dovode ga do savršenstva.

Svaka haljina ručno je izrađena od pomno izabranih materijala savršenih za proljetne dane i svečanosti koje nas u njemu očekuju.

4

5

A za dame koje su u potrazi za nečime posebnim tu je i jedna savršena coctail haljina ručno perlana sa dodatkom perja koji je podiže na najvišu razinu modnog svijeta.

Vjenčanicama su zavladale kreacije prepune romantike, glamuroznih silueta koje su sinergijom različitih materijala; lepršavog tila, 3D floralnih čipki, nježno obogaćene sjajnim detaljima i ručno šivanim perlicama, donjele svježinu proljeća.

6

7

Svaka haljina ručno je izrađena od najdelikatnijih materijala, dok su svi detalji pomno birani i kombinirani kako bi svaki model bio besprijekoran.

Osim prekrasnih vjenčanica u kojima će se svaka od vas poželjeti udati više puta, VESNA SPOSA pobrinula se da upotpunite cijelu priču sa savršenim velom.

8

9

Idealni velovi ručno ukrašeni sitnim 3D cvjetićima, biserima i ukrašeni sjajem biti će nepogrešiv završni detalj uz Vašu vjenčanicu iz snova

Omiljene    manekenke Elena Dizdar , Antea Valenta i Lućana Mirko  koje fantastično nose Vesna Sposa kreacije ponovno izabrane su za zaštitno lice Vesna sposa nove kolekcije. Šminku i frizuru potpisuju Studio Marcela.

10

11

Cijelu kolekciju snimio je Robin Pretković, koji ima moć da fotografijom na trenutak zaustavi vrijeme i zabilježi duh cijele kolekcije.

U potrazi za romantikom jednostavno ćete procvasti u VESNA SPOSA najnovijoj kolekciji vjenčanica i večernjih haljina  spring  summer  2021/22

12

13

14

Cosmopolitan.hr

Novo