Upomoć, moj dečko se grozno oblači!

23/11/2015

Još biste mu i oprostili što misli da je Yohji Yamamoto pokrajina u Japanu, ali preko košulje boje breskve koju je kupio za vjenčanje na koje idete sljedeći vikend mu jednostavno ne možete prijeći. Ne očajavajte, mi znamo kako da mu pomognete da
savlada osnovne stilske lekcije. U tri koraka!


1. Riješite se sve njegove "problematične" odjeće
Košulja boje breskve. Preuska majica s imenom dizajnera koje se proteže preko cijelih prsa. Majica s imenima sponzora malonogometnog turnira na kojem je učestvovao. Poluraspadnuta kožna jakna koju nosi još od srednje škole. Kako ih se riješiti? Lako. Uz pomoć jedne male jarko crvene čarape, za koju "stvarno ne znate kako je dospjela u mašinu za pranje veša", a koja će problematične komade obojati u lijepu pastelno ružičastu nijansu. Za rješavanje kožne kajne posudite prijateljičinog mačka koji obožava uništavati odjeću (recite da vas je molila da joj ga pričuvate za vikend) i diskretno ga pustite da uđe u njegov ormar.

2. Ponudite se otići s njim u kupnju novih stvari
Muškarci mrze kupovinu i groze se pomisli da u trgovini moraju provesti dulje od deset minuta, stoga, budite mudri. Otiđite dan ranije sami u dućan u koji ga planirate odvesti, odaberite desetak stvari koje vam se sviđaju, te zamolite prodavačicu da vam ih pričuva do sutra. Odvedite ga do kabine i dodajte jednu po jednu stvar. Puno su veće šanse da će nešto kupiti negoli ako ga izmaltretirate obilaskom cijelog šoping centra.

3. Navucite ga na klasiku
Čak i modno potpuno nezainteresirani frajeri neće se moći ne zadiviti vrhunski skrojenom odijelu, savršeno mekom puloveru od kašmira ili trapericama koje ne stoje bogatstvo a dobro mu stoje ( što je još važnije, udobne su). Dovoljno je da ga nagovorite na nekoliko klasičnih komada odjeće: jedne dobre traperice, par jefitnih jednobojnih pamučnih majici, poneka dizajnerska košulja kupljena na sniženju i skup kaput biti će dovoljni da vaš dragi počne manje ličiti na Borat, a više na Boss tip frajera.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj