U novu Les Émaux kolekciju zaljubit ćete se odmah!

12/11/2019

Komadi koje bismo vrlo rado nosili...

Već poznata maskulina forma zabilježena u korjenima brenda Les Émaux, ocrtala je do sada, već dvije kolekcije stopivši ideju klasičnog, statement i casual odjevnog vizualiteta.

Slobodno možemo reći kako je zima razdoblje u kojem se u potpunosti pronalazimo te možemo pružiti cjelovitu sliku ideje brenda. 

''FE l'HOMME''  naziv je nove kolekcije za jesen/zimu 2020. godine koja igrom riječi progovara o modi današnjice te razbijanjem tabua muške i ženske odjeće, ujedno i  slobodi izražavanja. Femme i l'homme (žena i muškarac), kao ključna poruka kolekcije stvorila je unisex komade koja ohrabruje misao da u modi nema pravila te da svatko zaista nosi što hoće. 

2

3

4

U kolekciji koju ćemo prikazati odlučili smo stopiti military elemente 40-ih godina koje obilježavaju već poznatu maskulinu formu brenda. Čvrstoćom vojničkih elemenata, ogromni džepovi, klapne, detalji na ramenima, velike fazone, stroge i jednostavne linije jedni su od elemenata koji zaokružuju cjelinu zimske kolekcije.

5

6

7

Ekstremnu suprotnost, fragilnost i ženstvenost, sljubili smo sa elementima flepper party-a 20-ih godina prošlog stoljeća gdje smo kroz bogate krojeve i kombinaciju tkanina sa sjanim premazom, sateniranu viskozu i pamuk, svilu, lame tkanine te vunene štofove obuhvatili nit priče koju ćemo ove sezone prikazati. 

8

9

10

Akcent boje koji se ističu na tamnoj vuni u tkanju riblje kosti osnovni je uzorak kojeg smo istražili kroz različite krojeve oversize i strukiranih kaputa, suknji i balonera. Bogati plisse na haljinama i košuljama, cirkon gumbi, asesoar s perjem i cirkonima, perje na odjelima i kaputima uvelike su pridonijeli za kolažiranje  ''FE l'HOMME''  priče za jesen/zimu 2020.

Photo: Ana Mrđen 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj