Top 5 dizajnerskih komada iz MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOPA

17/07/2015

Atraktivan concept store u Dubrovniku donosi izbor cool suvenira

Etablirani hrvatski dizajneri, točnije njihovi proizvodi na ljetnoj adresi u dubrovačkoj Luži zaintrigirali su brojne posjetitelje.

Šarolika ponuda koncept trgovine MasterCard® Design in Croatia Expo + Shop obuhvaća sve od igračaka za djecu pa da modnih dodataka, sunčanih naočala, fotografija, svjetiljki, keramičkih ukrasa ili konkretnih komada namještaja, što omogućuje svakom posjetitelju da odabere upravo za sebe, svoje dijete, ženu/muža, curu/dečka ili prijatelja idealan poklon/suvenir za dugotrajno sjećanje.


Za sve one koje će put dovesti u Dubrovnik, izdvajamo top 5 proizvoda iz MasterCard® Design in Croatia Expo + Shopa:

1. Sheriff & Cherry, sunčane naočale
Klasični okviri s izražajnim dizajnom, neobičnim detaljima i koloritom, ručno izrađeni od visokokvalitetnih materijala, privlače mnoge fanove iz svijeta pop kulture i šire. Varijabilnost u stilovima, nosivost i prepoznatljiv dizajn su potpis ovog, već kultnog proizvoda.
Top 5 dizajnerskih komada iz MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOPA 2

2. Maja Mesić, Boya
Boya pastele predstavljaju inovativan pristup crtanju. Njihov oblik suze izravan je rezultat  istraživanja ergonomije i funkcije. Za razliku od restriktivnih oblika drugih alata za crtanje, Boyin oblik omogućava prirodniji i izražajniji pokret ruke. Oblik ima i taktilnu, kiparsku kvalitetu koja poziva na korištenje i eksperimentiranje.

Top 5 dizajnerskih komada iz MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOPA 3

3. Oaza, Rogoz ruksak
Logožar (ceker) je dio materijalne kulture vezan uz izumiruću tradiciju pletarstva Hrvatskog zagorja. Izrađuje se na tkalačkom stanu iz traka vodene biljke rogoza, a koristi najčešće za nabavku hrane s tržnice. Razrada i reinterpretacije logožara uključuju osuvremenjivanje postojeće forme i tehnike pletenja uz dodatak novih materijala čime se dobiva praktičan ekološki proizvod.
Top 5 dizajnerskih komada iz MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOPA 4

4. Lara Glavić Končar & Sunčana Vrtarić, Gloopy hothothot podlošci
Podmetači za vruće predmete laserski su rezani u oblike različitih životinja i dolaze u setu od dva ili tri, tako da se mogu skupiti ili razmaknuti ovisno o veličini posude. Veseli morski podmetači čine originalan poklon u raznim prigodama, a svaki ima svoju posebnu ambalažu.
Top 5 dizajnerskih komada iz MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOPA 1

5. Love, Ana Tevšić studio dizajn by Cartoon Network, Johnny Bravo vijača
U suradnji s Cartoon Networkom, nastale se Johnny Bravo vijače koje su idealne za laganu tjelovježbu prije odlaska na more. Riječ je o seriji 100% hrvatskih proizvoda proizvedenih u Hrvatskoj i ocijenjenih od strane Cartoon Networka kao visokokvalitetnih u kategoriji limited edition –Love, Ana design studija.
Top 5 dizajnerskih komada iz MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOPA 5

Korisnike MasterCard i Maestro® kartica posebno će razveseliti popust od 10% na sve artikle u Design in Croatia Expo + Shopu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj