Toliko dobri blogovi da ih želimo i ukoričene

19/03/2013

Nemate pojma što darovati frendici totalnoj šminkerici ludoj za modom i lijepim stvarima. Modne su monografije lijepe, ali skupe i malo dosadne, accessoires ste odradili, fora nakit domaćih dizajnera, isprinte cool radova i poruka na platnu također. Imamo ideju, poklonite joj nešto čega se inače ne bi sama sjetila - ukoričeni modni/lifestyle blog. Ovih pet svaka bi Cosmo cura rado imala na svom noćnom ormaru

a

 

Blog: www.thegoddessguide.com, offline verzija: The Goddess Guide i The Goddess Experience. Autorica bloga, ilustratorica i fotografkinja Gisèle Scanlon napravila je pravu malu stilsku bibliju s korisnim i sjajno ilustriranim savjetima uz koje se svaka djevojka osjeća poput boginje. A i tako nas neodoljivo podsjećaju na djevojačke dnevnike koje smo pokazivali samo privilegiranim prijateljicama.

a 

 

Blog: www.obviousstate.com, offline verzija: Paris in Color. Ponekad je dovoljno prošetati s južne strane rijeke Seine ili završiti u šarmantnom pariškom caffeu na šarenim kolačićima makaronima a da se ne pomaknete iz udobnosti naslonjača.

 a

Blog: Bivši copywriter Yvan Rodic pokrenuo je zanimljiv street style blog Facehunter (facehunter.blogspot.co.uk). Njegova offline verzija: Facehunter prava je stilska riznica za one dane kada zapnemo i ne znamo što obući.


 a

Blog: www.thesartorialist.com. Za sve fanove posebne i zanimljive ulične mode dokumentirane na blogu američkog fotografa Scotta Schumana postoji i ukoričena verzija: The Sartorialist.

 a

Blog: Style Rookie (www.thestylerookie.com), offline izdanje: Rookie Yearbook One. Modni vunderkind Tavi Gevinson i urednica teen bloga Style Rookie (koji je pokrenula sa svega jedanaest godina) zbog zanimljivog stila i progresivnosti u trenu je postala miljenica poznatih dizajnera, modnih urednika i gerile tinejdžerskih šminkerica. S petnaest je već pokrenula online magazin Rookie (http://rookiemag.com) za “cure kao što je ona”, i ostvarila milijun posjeta u prvih nekoliko dana. Članke, intervjue, modne fotografije i ilustracije ukoričila je u knjizi Rookie Yearbook One.

a

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj