Tko je ovo čudovište u ogledalu uredskog WC-a?

15/01/2020

Ogledalce, ogledalce moje, reci mi ovaj gremlin što gleda u mene tko je?

Idemo ispočetka. Spremni za posao ujutro ste bacili još jedan pogled u ogledalo kako biste se uvjerili da je sve na mjestu i izgledali ste skroz OK, zar ne? Gledajte, višesatno sjedenje za uredskim stolom jednostavno je loše i za vas, ali i za vašu odjeću. Upravo zato pripremili smo vam šest trikova uz koje ćete se doimati kao da baš sve držite pod kontrolom, čak i kad to nije tako.

1. Budite svjesni svojih nabora

Skratit ćemo vam muke pri biranju odjeće - odaberite debele materijale poput trapera ili vune, odnosno odjeću koja se ne gužva poput mješavina najlona i poliestera. Uostalom, tko još ima vremena peglati?

2. Recite NE mrljama ispod pazuha

Evo jedne korisne informacije: bijela, odnosno svijetla odjeća bolje skriva znoj od tamne. Ako vaše znojne žlijezde odbijaju suradnju (bez brige, znam kako vam je), pokušajte nositi lanene bluze. Riječ je o prirodnom materijalu koji lako upija znoj i cijeli dan održava osjećaj svježine, bez obzira na sve.

3. Dodajte još jedan sloj

BRB, idem nazvati baku da joj kažem da je imala pravo u vezi potkošulja i podsuknji. Osim što se čini kao da odjeća uz njih stoji bolje, one savršeno skrivaju sav onaj kaos koji se događa ispod.

4. Opremite se maramicama za sušilicu

Mislite da dobro obavljaju samo jedan zadatak? Varate se! Utrljajte ih u odjeću kako bi uklonile ostatke dezodoransa ili šminke, a prije nego što ih bacite, slobodno ih umetnite u cipele kako bi upile sve neugodne mirise. Osim toga, možete ih koristiti i kako biste se riješili elektriciteta u kosi (samo nemojte koristiti one koje su već bile u cipelama).

5. Iskoristite ladicu s priborom

Ljepljiva traka za skidanje dlačica s tkanine, ziherica za brzo krpanje puknutih šavova, a ako ste negdje izgubili kopču za naušnicu, uvijek se možete osloniti na gumicu za brisanje.

6. Nemojte zaboraviti moć nakita

Ako napokon počnete nositi one fenomenalne naušnice koje ste kupili i još niste izvadile iz zaštitne ambalaže, puno je manja šansa da će itko primijetiti da od pola 11 uredom hodate s toaletnim papirom na cipelama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj