Tema novih (i posljednjih) Elle stilskih vježbi je…

28/05/2020

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara...

Magazin Elle osmislio je u travnju ELLE Stilske vježbe kako bi vam dao povod da kreirate fantastične outfite bez obzira na to što zapravo ne smijete van, s obzirom na mjere karantene i samoizolacije, te što su urede i kafiće privremeno zamijenili dnevni boravci i kuhinje. Sada kada se epidemiološka situacija primirila, a #ostanidoma tranformirao se u #ostaniodgovoran, vrijeme je da Elleovu stilsku priču privedemo kraju…

Igrat ćemo se još jednom i to na temu ‘Masculine/Feminine’, a na vama je da pronađete stylish način kako klasici muškog stila od odijela do šešira mogu postati utjelovljenje ženstvenosti. Mi u Elleu sigurni smo da će nam se svidjeti vaši stilski trikovi, a ako ste dosad odgađali prijavu, vrijeme je da se primite posla, prekopate njegov ormar i počnete stvarati pobjednički styling. Sad ili nikad! Elleov modni urednik Saša Joka komentirat će vaše prijave i izabrati najbolji outfit, a pobjednik osvaja vječnu slavu i sljedeća 3 broja ELLE magazina na pred kućnim vratima.

Procedura prijave je ista kao i inače: na svoj (javni!) Insta profil objavite fotku stylinga u koju ćete taggati @ellecroatia i staviti hashtag #YourStoryMatters. Vremena za prijavu imate do kraja tjedna odnosno do nedjelje 31. svibnja, a onda vam samo preostaje čekati ponedjeljak i Sašine komentare. Sretno svima!

Priprema, pozor, sad!

 

Piše: Lana Harjaček, Elle Hrvatska 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj