Svjetlo, kamera, matura!

01/06/2017

Rosal i Cosmopolitan ispunili su djevojačke snove Katarini Novosel, maturantici iz Varaždina. Nakon posjeta modnom studiju Ivice Skoke i make up savjeta Ivane Bilandžije Billy avantura života može početi...

Kako odabrati haljinu?

Današnje maturantice uglavnom žele dugačke haljine duboko dekoltiranih leđa, prekrivene čipkom, no sve zamisli o idealnoj haljini padaju u vodu kada probate onu pravu, otkrila nam je Katarina. Sve haljine bile su prekrasne, ali dvoumila sam se između sive i plave.

g

Siva haljina presudila je zbog neobične 3D čipke i bogatog gornjeg dijela prekrivenog šljokicama.

g

“Svim maturanticama savjetovala bih da za tu prigodu odaberu dugu haljinu jer, osim što sigurno dosad nisu imale priliku odjenuti elegantnu dugu haljinu, u njoj će se osjećati kao prave dive”, kaže Katarina.

g

Make up 

“Kako se pripremiti za maturalnu? Znala sam da je važan dobar san, no što ću s make upom i kosom? Srećom, vizažistica Ivana Bilandžija Billy savjetovala mi je da naglasim oči, a na usne stavim lagani ruž. No prije toga, da koža ne bude dehidrirana, koristit ću Rosalovu kremu za lice i kremu za tijelo od jagode. Što će tiče frizure, ona će biti vrlo jednostavna – visoki rep, kako bi haljina i moje lice što više došli do izražaja”, otkrila je Katarina.

g

ROSAL LIP BALM: znamo tko će vas pratiti na maturi!

 g

Ovaj hrskavi kolačić odavno je osvojio naše simpatije. Slasni francuski makaroni koji se jednostavno tope u ustima dolaze u raznim bojama i aromama. A da bi taj zabavni užitak bio uvijek dostupan, pobrinuo se ­ROSAL, vodeća hrvatska marka njege usana. Novi Rosal Lip Balm Macarons namijenjeni su intenzivnoj zaštiti i njezi usana uz preslatke arome jagode, vanilije i borovnice. Svojim prirodnim sastojcima, bez parabena i mineralnih ulja, štite usne od isušivanja i omekšavaju ih. Uz slatke i aromatične Rosal Lip Balm Macarons, usne postaju meke, sjajne i glatke do dugo u noć.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj