Promo

Sve što vam treba za chic jesen i zimu pronađite na novom Elle Boutiqueu!

15/10/2021

Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 23. listopada 2021., u jesenskom ruhu! Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu Elle okuplja vodeće domaće dizajnere koji će na ovom jedinstvenom modnom događanju po promotivnim cijenama ponuditi najbolje od hrvatske mode. Vidimo se u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Osmi put zaredom, Elle Boutique u centru Zagreba okuplja hrvatsku modnu scenu i sve ljubitelj(ic)e mode na casual druženju – u subotu, 23. listopada, od 10 do 18 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6)!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da kreacije svjetski poznatih domaćih dizajnerskih imena poput Donassy, Sopar, Krie Design, Lei Lou by Alex Dojčinović, Lokomotiva by Lana Puljić, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden i BiteMyStyle by Zoran Aragović pronađete na jednom mjestu, kao i suvremeni dizajn LP Design, Studio Marković i Morana Krklec te House of Kiwi, Culture by Lovro Krčar, Maleza i Mustra. Sve modne dodatke kojima možete upotpuniti svoju jesensku garderobu donose Little Wonder, The All, Mammii Studio, My Mon Mon, Amaranthine, Go Retro Tomislava Macana, Lana and Love, Mia Mar i Natali Jewellery…

2

Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto. Ovogodišnji Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard i te Hrvatski glazbeni zavod.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu, upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom! Dođite na Elle Boutique 23. listopada od 10 do 18 sati u Hrvatski glazbeni zavod (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Vidimo se!

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 18 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

3

¢

5

6

7

8

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo