Super popusti u novom broju časopisa "Vjenčanja"

10/12/2013

Od 7. prosinca na kisocima je novi broj časopisa Vjenčanja, koji vam daruje kupone s popustima na proizvode i usluge za vaš dan iz snova

Raskošna naslovnica pozivnica je svima da otkriju raskoš novog broja časopisa Vjenčanja. U ovom broju ističemo 50 ideja za listu darova te inspirativne priloge o vjenčanoj modi, vrhunskom nakitu, stvarnim vjenčanjima, slasticama i vjenčanim tortama, hotelima i restoranima te bračnim putovanjima.

Predstavljamo i veliki prilog o vrsnim hrvatskim cvjećarkama i njihovim cvjetnim kreacijama te beauty editorijal o vjenčanim frizurama s pjevačicom Tinov Vukov i sopranisticom Danijelom Pintarić u glavnim ulogama.

Intervju s književnicom Milanom Vuković Runjić čitateljima će otkriti više o odnosu žena i muškaraca te o njezinoj najvećoj inspiraciji. A donosimo i presjek fantastične izložbe ‘Višeglasja’ Saše Šekoranje iz Muzeja za umjetnost i obrt u kojoj je autor približio umjetnost slavljenja cvijeća na sasvim poseban način.

Unutar novog broja nalaze se i kuponi s popustima na proizvode i usluge za vjenčanje koji će budućim mladencima pomoći da lakše organiziraju svadbenu svečanost.

y

Čitajte, listajte, potražite inspiraciju i neka svečanost počne!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj