Što o vama otkriva način na koji kopčate grudnjak

22/05/2020

Pažnja, svi vi koji grudnjake kopčate s prednje strane.

1. Prvo provučete ruke kroz naramenice, a onda ga zakopčate straga… Na poslu se pravi ninja, odrađujete sav posao najbolje što možete bez ogovaranja uredskih (ne)prijatelja. Naravno, imate svoje mišljenje o svemu, ali preferirate suptilnije načine razračunavanja. #ClassyBetch

2. Prvo zakopčate grudnjak straga, a onda provučete ruke kroz naramenice… Vi ste osoba na koju se uvijek može računati i koja je izrazito brižna. Super sigurna protuprovalna brava i krema sa zaštitnim faktorom u jednom. I ako vas ne poznamo, totalno bismo vam povjerili djecu i štenad na čuvanje. I dejtali vas.

3. Zakopčate grudnjak, a onda ZAKORAČITE u njega… Kao prvo - stvarno??! Kao drugo, iako je vaša rutina uskakanja u grudnjak najnevjerojatnija od svih, vi ste osoba koja izbjegava crveni ruž, glasni smijeh i sve ostalo što plijeni pažnju. Vaša opuštena narav čini vas osobom s kojom je pravi užitak provoditi vrijeme. I poprilično smo sigurni da iz vaše guze sija sunce.

4. Zakopčate grudnjak s prednje strane, a onda ga okrenete na svoje mjesto… Vi ste opsjednuti načinom na koji prezentirate sebe. Vaš Instagram profil je savršeno posložen i uredan, a sve fotografije, naravno, provučene su kroz isti VSCO filter. Kupujete isključivo grudnjake kojima je kopča s prednje strane? Vi ste control freak, ali na najslađi mogući način.

5. Zakopčate grudnjak, a onda ga navučete preko glave… Nevjerojatno ste opuštena osoba i vesele vas male stvari. Kao na primjer svakodnevno ispijanje omiljene kave. Iz tog se razloga družite s istim krugom ljudi već godinama, a sklapanje novih prijateljstava vama ne pada ni na kraj pameti. Ali to je skroz ok!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj