Što ćemo nositi u sljedećoj sezoni?

20/01/2021

Na to pitanje odgovor potražite u novom broju magazina Story koji vam donosi stilske favorite u kolorima koje ćete obožavati...

U godini koja nas je ostavila bez teksta, kada su vijesti preuzele teme poput ekonomske i zdravstvene krize, kao i nevjerojatna serija potresa koja je stubokom promijenila našu svakodnevicu, modna je branša pala u drugi plan.

Štoviše, kao da ni ne postoji u ovim teškim trenucima kada se pitamo kako ćemo uopće preživjeti ovaj teški period naše povijesti. No to sve ne znači kako ne smijemo sanjati i dozivati bolje ili barem nešto vedrije dane, kada ćemo razmišljati o najnovijim odjevnim kombinacijama za opuštenu šetnju gradom ili za odlazak na druženje s prijateljima.

2

Sjećate li se tog osjećaja? Prije nekoliko je dana internetska domena sveprisutne modne Biblije Vogue objavila najnoviji presjek trendova koje ćemo nositi ovog proljeća. U prvome su planu kolori, odnosno nijanse koje će biti u prvome planu na dizajnerskoj sceni, jednom kada krene presvlačenje iz trenirki i majica s kapuljačom u neke ipak ljepše i elegantnije komade.

3 4

Premda u ovom dijelu godine redovito očekujemo pastelne nijanse i cvjetne uzorke koji dominiraju svakodnevnom modom, ono što predlažu dizajneri ipak je nešto drugačije i neočekivano. 

Više o ovoj modnoj priči donosi vam novi broj Storyja, koji je na kioscima od srijede 20 siječnja.    

5

 

 

Marko Banjavčić

Fotografije: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj