Promo

Stilistica Ivana Pavić otkriva kako se istaknuti ovoga proljeća

25/05/2021

Vizualni identitet vrlo je važan segment komuniciranja i izražavanja. Najbolje to zna poznata modna stilistica Ivana Pavić za koju je vizualno izražavanje esencija života...

Vizualni dojam je prvo što primjećujemo te nas on privlači i određuje prije bilo kojeg drugog oblika komunikacije”, kaže Ivana i dodaje kako joj je upravo vizaul bio presudan za odabir novog Xiaomi Mi 11 Lite 5G mobitela.

Kao vrsnoj poznavateljici dobrog stila, Ivani je važno da se njezin mobitel uklapa u njezin stil, a novi Xiaomi Mi 11 Lite 5G pun je pogodak.

“Fantastična paleta novih trendi boja, ali i ultra tanki elegantni dizajn privukli su me odmah, a tek kasnije sam spoznala sve super opcije koje ovaj mobitel nudi.Danas su mobiteli više od gadgeta, oni su lifestyle simbol, ali i modni dodaci. Testirala sam tri odlične boje koje su me instantno privukle i zadovoljile moj dnevni ritam, da bih se na kraju u potpunosti saživjela sa mint modelom”, rekla je Ivana. Načini na koji kombiniramo boje i općenito boje na koje se odlučujemo puno govore o karakteru i ukusu svake osobe. Zato je jako važno da svoju krajnju poruku i stav uskladimo s odjećom i modnim dodacima koje nosimo na najbolji mogući način.

2

4

Klasični crni model fantastično opisuje moju strogu poslovnu i organiziranu stranu, žuti uživanje u slobodnom vremenu ispunjeno kreativom, suncu i druženju s prijateljima. No, boja koja me najbolje opisuje je ova divna mint nijansa zelene koja je i u modnom smislu jedna od hit boja sezone, a ja sam ju kombinirala s kontrastnom jarko ružičastom, a ravnotežu uspostavila bijelom (ne)bojom. Upravo su koloritni kontrasti vizualno najatraktivniji i najintenzivniji kada je komunikacija bojama u pitanju.

3

Zbog prirode posla ovisna sam o kvalitetnom mobitelu i brzini komunikacije online, a Xiaomi Mi 11 Lite 5G, kaže stilistica Ivana pavić, osim što plijeni vizualno, funkcionalno je još bolji. Presudna mi je super kvaliteta fotografija i videa, a zahvaljujući svojoj trostrukoj 64MP kameri nadmašio je sva moja očekivanja. Tako s lakoćom snimam prekul videa, a boja fotografija je toliko realna da doslovno ponovno proživim svaku fotografiju pogledom na galeriju telefona.

5

6

Sadržaj donosimo u suradnji s Xiaomi Mi 11 Lite 5G.

Cosmopolitan.hr

Novo