Staroj odjeći vratite novi sjaj!

29/06/2020

Teta krojačica neka postane vaša nova najbolja prijateljica!

Umjesto da uvijek iznova bacate novce na nove komade odjeće (u redu, nećemo se lagati, ne mislimo da je nova odjeća bacanje novaca!), ili se zadužujete trošeći novce kojih nemate, pozabavite se omiljenim starim komadima odjeće i pretvorite ih u cool, osvježene komade. Mi znamo kako!

Posjetite tetu krojačicu! Umjesto da ubuduće direktno posjećujete dućane i butike, razmislite o tome da ponekad sami šivate odjeću. A komade kojima niste zadovoljni jednostavno prekrojite - malo stegnite, ubacite koji šav, koji gumb, malo vrpce, skratite, proširite, promijenite kroj, et voila, imate potpuno novi komad odjeće!

Zamijenite gumbe! Umjesto običnih dosadnih plastičnih gumba stavite neke interesantnije, bogatije, metalne. Uz nove, znatno interesantnije gumbe, vaša će omiljena  vesta/sako/jakna/pelerina u trenu zablistati. Za svega nekoliko kuna!

Bacite odjeću koja zaslužuje biti u smeću. Apsolutno smo za to da spasite sve što se spasiti da, no odjeća koja je vidljivo umrljana, poderana, izvučena, puna mucica i jednostavno iznošena ne treba zauzimati mjesto u vašem ormaru. Ako mane vidite vi, vidjet će ih i drugi! Inače, kada su mucice u pitanju, pokušajte ih obrijatri britvicom! 

Klonite se trendovskih komada. Ne kažemo da ne biste trebali pratiti trendove, ali definitivno ne biste trebali mahnito kupovati sve što je trenutno u trendu, a na što ćete potpuno zaboraviti već sljedeće godine. Imate li stvari koje vam stoje u ormaru duže od godinu dana i još uvijek vam ne pada na pamet obući ih takve, posjetite s njima tetu krojačicu. A ubuduće prilikom kupovine izbjegavajte komade koje nikada ne biste kupili i koji vam ne bi pali ni na kraj pameti da slučajno trenutno nisu u trendu. Radije INVESTIRAJTE u klasičnije komade kvalitetne izrade i vječnih krojeva koji će uvijek izgledati jednako moderno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj