Sokne i sandale: IT spoj ili trend iz noćne more?

07/01/2021

Njegova popularnost rodila se davnih 40-ih godina. Hoće li ga ova nestabilna vremenska prognoza još jednom vratiti iz mrtvih?

Kada netko spomene sandale i čarape, jedino što mi pada na pamet je njemački turist s bermudama i bijelim čarapama koje savršeno pristaju njegovim omiljenim birkensicama. Možda je problem samo u tom groznom prizoru jer spoj sokni i sandala itekako može izgledati prekrasno i super trendi.

sokne 2

Da bi stvar bila bolja, upravo smo dobili savršenu izliku da svoju omiljenu ljetnu obuću možemo početi nositi i tijekom nešto hladnijih dana.

sokne 4

U paru s cvjetnim haljinama, širokim hlačama pa čak i uskim trapericama, čini se kako sve veći broj modnih dizajnera, ali i trendseterica, polako pronalaze inspiraciju za svoju interpretaciju ovog poprilično zahvalnog trenda.

sokne1

Pa, ako ste spremni svoje omiljene sandale nositi na način na koji vjerojatno nikada niste ni mislili da hoćete, sada je idealna prilika da se poigrate s bojama i uzorcima. Nova godina = novi vi, a gdje postoji li bolje vrijeme za početi od rada kod kuće?

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj