Seks i grad vraća se na male ekrane, a mi već imamo nove outfite za Carrie

14/01/2021

Nova vremena. Novo izdanje. Nova moda. Dobre stare cure.

Toliko će toga biti drukčije u novom izdanju Seks i grada, a mi smo već počeli razmišljati o potencijalnim temama, problemima i modnim izdanjima u kojima ćemo gledati Carrie, Charlotte i Mirandu.

Ono što se sigurno neće promijeniti (barem se nadamo da neće) jest njihov savršen smisao za modu i sva ona modna izdanja koja će nas bar malo nagnati da u najmanju ruku obučemo čisti par tajica ili se u potpunosti izvučemo iz kućnog izdanja koje nas prati već godinu dana.

Budući da ne znamo što očekivati, ne znamo ni moramo li se pripremiti na kućno izdanje Carrie Bradshaw? Carrie Bradshaw u trenirci i prljavim tenisicama? Carrie Bradshaw u balerinkama?!

home edition

Ususret dugoočekivanom rebootu, malo smo se zaigrali i potražili outfite koje bi svakako voljeli vidjeti na našoj omiljenoj njujorškoj trendseterici.

Neizostavna Tutu haljina

tutu

tutu2

Boje, uzorci i sav onaj til svakako nije nešto s čim bi se rado odvojili jer to je jednostavno Carrie. Štoviše, uvjereni smo kako ćemo ju i dalje gledati u ovakvim izdanjima budući da je upravo ovaj look već počeo zauzimati pozornost na modnim pistama.

Halpern Spring/Summer 2021Halpern Proljeće/Ljeto 2021

Molly Goddard Spring/Summer 2021Molly Goddard Proljeće/Ljeto 2021

Vječna mala crna haljina

little black dress

lbd2

Vjerovali ili ne, mala crna haljina uopće nije vječna ako je pitati modne dizajnere. Štoviše, sve ju je teže pronaći u nekim novim izdanjima što je još veća izlika da se pojavi u njezinoj novoj garderobi.
Khaite Spring/Summer 2021Khaite Proljeće/Ljeto 2021

Khaite Spring/Summer 2021Khaite Proljeće/Ljeto 2021


Kratke majice i kompletići

top 2

Madonna je možda prva počela ovaj trend, ali Carrie je ta koja ga je proslavila. Proljetne i ljetne kolekcije za 2021. nalažu kako ovaj trend svakako nastavlja svoj životni vijek i upravo se zato nadamo da će nam Carrie pokazati kako u njemu izgledati odlično i u 50-ima.


Emilia Wickstead Spring/Summer 2021Emilia Wickstead Proljeće/Ljeto 2021.

Versace Spring/Summer 2021Versace Proljeće/Ljeto 2021.


Uzorci, uzorci i uzorci

uzorci

cvijetni uzorak

Od cvjetnih haljina do outfitima ispunjenima grafitima, nema tog uzorka kojeg Carrie nije učinila fantastičnim. Pa, proljetna kolekcija za 2021. nudi i više nego ogroman izbor novih i zato uopće ne brinemo o tome hoće li C.B. imati dovoljno novih u svojoj kolekciji.


Christopher John Rogers Spring/Summer 2021Christopher John Rogers Proljeće/Ljeto 2021.

Rodarte Spring/Summer 2021Rodarte Proljeće/Ljeto 2021.

Krzneni kaputi

fur coat

Obožavala je ovaj kaput, zar ne? Iako i dalje nismo sigurni radi li se o pravom krznu, potajno se nadamo kako će za 2021. ipak odabrati umjetno. Njezini su meki kaputi uvijek dolazili do izražaja s neutralnim cipelama i golim gležnjevima; izbor koji izgleda šik bez obzira na životnu dob.


Miu Miu Autumn/Winter 2020Miu Miu Jesen/Zima 2020.

Max Mara Autumn/Winter 2020Max Mara Jesen/Zima 2020.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj