S ovom kolekcijom baš želimo započeti utrku!

15/03/2018

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom, a nova kolekcija za proljeće/ljeto 2018. natjerala nam je da se počnemo - utrkivati

Za sezonu proljeće/ljeto 2018. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

IMG_4639-D2

U životu je bitan dobar start. Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od Vas.

Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna. Zato potrčite!

IMG_4585-D20

IMG_4422-D15

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih tonova i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu Etna Maar.

IMG_4736-SH3

IMG_4670-TO1-TR1

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj