Recept za ženstvenu zimu na Elle Boutique donosi Aleksandra Dojčinović

12/11/2019

Što nam priprema popularna dizajnerica?

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović na jesenski Elle Boutique, koji će se održati 16. studenog u zagrebačkom MUO od 10 do 19 sati, donosi božićne poklone s potpisom Lei Lou za vas i vaše najbolje prijateljice.Nabavite dizajnerske artikle po promotivnim cijenama i s popustom od čak 20% za plaćanje Mastercard i Maestro karticama mekane vestice i još svakakve modne poslastice, a više o tome što vas sve čeka pročitajte u nastavku u razgovoru s Aleksandrom.

Nedavno ste otvorili još jedan dućan u inozemstvu, osim Stuttgarta, vaše mušterije od sad mogu uživati u vašim kreacijama i u Zürichu. Kakva su dosadašnja iskustva s tim novim poslovnim pothvatom?

Dućan se tek otvorio, ali već mi je sada jasno da Zürichu nudi mnoštvo prilika za koje vjerujem da ću naći načina kako bi ih maksimalno iskoristila. Zürich mi je, uz to, u život donio i neka divna poznanstva pa se radujem češćim putovanjima tamo, a i sam grad je divan, vrlo ugodan za život i jako lijep.

2

Što nam spremate za ovogodišnji Elle Boutique?

Lijepe vestice i pokoji zgodan božićni poklon za prijateljice. A kako se ujutro rano vraćam s puta, svakako ću i ja navratiti i već se sada unaprijed veselim jednom lijepom druženju.

Kako zadržati ženstvenost uz sve potrebne zimske slojeve?

Slojevito se oblačiti i biti ženstven i poseban u isto vrijeme znači nabaviti nekoliko cool grilonki, ne samo u crnoj već i sivoj, bordo, tamno ljubičastoj, a ja nosim čak i one u puder i bijeloj boji. Zatim, ne spremajte ljetne haljinice u podrum, već ih slobodno kombinirajte s finim, predimenzioniranim vestama i gležnjačama, ali i kaputima i bundama veselih boja jer upravo ti kontrasti daju najljepše i najženstvenije slojeve.

3

Čiji stil vas najviše inspirira?

Sretna sam što je Đurđa Tedeschi ove godine napokon dobila Elle nagradu za ikonu u svjetskim okvirima, nikako samo hrvatskim. Iduće bih godine među laureatima voljela vidjeti Jadranku Sloković, ne zato što je moja draga prijateljica, već jer je to žena fenomenalne energije, koja je kroz svoje naoko jednostavne kombinacije nepogrešiva.

Možete li nam otkriti koji vaš komad je najtraženiji?

Teško mi je izdvojiti jedan jer se trendovi, a samim time i želje prijateljica mog brenda stalno mijenjaju. Jedne sezone najprodavanija je torba, druge neka glamurozna haljina, treće pak odijelo, a ja se uvijek trudim imati dovoljno široku ponudu, uz razumne cijene, kako bi sve stilske zaokrete dočekali spremni. Ove godine fokus je na našim kaputima i jaknama, oni su nenadmašno najprodavaniji komadi sezone.

4

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj