Razgovarali smo s jedinom domaćom influencericom koja govori turski

08/08/2019

Otkrivamo detalje iz njezina privatnog života...

Doru Predojević, na Instagramu poznatiju kao @dorica505, prate 34,4 tisuće pratitelja. Otkrila nam je kako je još 2012. godine profil na Instagramu otvorila na nagovor, a danas on čini gotovo 40% njezina života. Najgori dan u tjednu joj je ponedjeljak, ali kako nam je rekla, nema toga što ne mogu riješiti dobar doručak i jutarnja kava. Veliki je kavoljubac, ali i gurman, što se na prvi pogled ne bi reklo. Podijelila je to s nama uz smijeh i dodala da je pravi svejed.

Dora je slobodno prijepodne izdvojila za druženje s nama i otkrila nam detalje iz privatnog života. Vjerovali ili ne, vibru koju osjetite gledajući Doru na Instagramu ista je kao vibra koju ćete dobiti u razgovoru s njom uživo. Energičnu smo Dubrovčanku pratili u šetnji gradom, a u stankama između  obavljanja dnevnih obveza otkrila nam je što joj najviše nedostaje vezano uz dom, koliko kupuje i što nikada ne bi odjenula.

2

U videu u nastavku možete vidjeti kako kombinira animal print, ali i s lakoćom slaže odjevne kombinacije koje se sviđaju njezinim pratiteljima. Pred objektivom naše kamere progovorila je na turskom koji govori kao materinji jezik.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj