Prijavite se na Fashion Incubator i postanite modna faca

17/09/2013

Pitate se kako su neki od danas afirmiranih modnih dizajnera, poput Juraja Zigmana, Ivana Alduka, Ane Marije Ricov i Lidije Vidaković Yuniku započeli karijeru? Upravo na Fashion Incubatoru. Ove godine pet novih imena ima priliku za dobar start. Prijavite se!

U pripremi je trinaesta sezona Fashion Incubatora, natjecanja za mlade neafirmirane modne umjetnike, koja će se održati 9. studenog 2013., u Osijeku, pod službenim nazivom Portanova Fashion Incubator.

Kandidati trebaju proći dva kvalifikacijska kruga, prvi krug natječaja otvoren je do 4. listopada 2013. godine i u njemu će ocjenjivački žiri koji čine modni stručnjaci napraviti selekciju najboljih. U drugom, polufinalnom krugu članovi ocjenjivačkog žirija obavit će i razgovore s kandidatima kojima mogu zadati i dodatne izazove. Najmanje pet najuspješnijih kandidata predstavit će svoje kolekcije na finalnoj večeri Portanova Fashion Incubatora.

U sklopu ove modne manifestacije tijekom proteklih sedam godina mladi dizajneri su imali priliku održati revije - u autobusnom hangaru, unutar bedema osječke Tvrđe, hali napuštene tvornice namještaja, dvorcu iz 19. stoljeća, putničkoj zgradi Zračne luke Osijek, Sindikalnom domu Tvornice šećera, nekadašnjem kinu „Slavija“, sportskoj dvorani, a ove će se natjecanje održati u prostoru Trgovačkog centra Portanova. Cosmo vam drži fige!

 

Vanja Ljubić

Novo

Komentiraj