Premijera filma 'Grace of Monaco'

15/05/2014

Poznate su dame zablistale na otvaranju 67. Filmskog Festivala u Cannesu...

Sinoć je otvoren 67. po redu Filmski Festival u Cannesu te je održana premijera filma 'Grace of Monaco' u kojem Nicole Kidman igra tragično preminulu Grace Kelly. Na premijeri su se okupila brojna poznata lica, a poznate su se glumice, kao i svaki puta do sada, potrudile oko glamuroznih toaleta. Nicole Kidman je kao i mnogo puta do sada pomela konkurenciju odlučivši se za predivnu modru, bogato ukrašenu i izvezenu haljinu s potpisom Armani Privé te dijamantne naušnice i narukvicu s potpisom Harryja Winstona.

2

Blake Lively odlučila se za predivnu drapiranu bordo haljinu s potpisom Gucci Première te nakit s potpisom Lorraine Schwartz.

3

Dama koja nam je svojim modnim odabirom, uz Nicole i Blake privukla pažnju je Nadja Auermann, njemački model i glumica. Ona se odlučila za izrazito damsku haljinu s potpisom Dolce & Gabbana, kroja inspiriranog 50-im godinama prošlog stoljeća. Osim što je izgledala besprijekorno, njezin je modni odabir na neki način bio hommage monaškoj princezi čiji su modni odabir nerijetko bile upravo ovakve haljine.

4

5

Sofia Coppola u haljini kuće Valentino.

6

Karlie Kloss u haljini kuće Valentino.

7

Zoe Saldana u haljini Victorie Beckham.

9

Laetitia Casta u haljini kuće Dior.

10

Kendall Jenner u haljini kuće Chanel.

Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj