Predstavljena kampanja jubilarnog 20. BIPA FASHION.HR-a

06/10/2015

Službena kampanja inspirirana je umjetničkim djelovanjem i stvaranjem koje za rezultat ima jedinstvenu kreaciju, kako u umjetnosti tako i u modi...

BIPA FASHION.HR, ususret jubilarnom 20. izdanju, predstavio je službenu kampanju koja je i ovog puta ujedinila najjače kreativne snage svijeta mode i umjetnosti. Senzacionalna artistička fotografija na najbolji je mogući način utjelovila viziju i duh najvećeg modnog događaja u regiji. Službena kampanja inspirirana je umjetničkim djelovanjem i stvaranjem koje za rezultat ima jedinstvenu kreaciju, kako u umjetnosti tako i u modi.

Puno puta dosad umjetnost je bila inspiracija za modu, a ova kampanja pod kreativnim vodstvom Ane Nikačević, zabilježena fotoobjektivom Franje Matkovića, uspjela je modnim izričajem inspirirati mladu slikaricu Maju Jurjević koja je oslikala modne kreacije Ana Marije Ricov, Marije Kulušić i Coded Edgea stvarajući jedinstveno umjetničko djelo. I modu i umjetnost odlikuje stalna potreba autora da zadive i da ostave neizbrisiv trag u vremenu. Iz jednog takvog impulsa nastale su fotografije koje najavljuju još jedno odlično izdanje BIPA FASHION.HR-a.

Photo credit: Franjo Matković

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj