Postanite kraljica beach partyja

17/08/2017

Blogerica MATEA FRAJSBERGER zna kako partijati od sumraka do zore sa stilom i stavom u KiK stylish kombinacijama

Festivalske kombinacije

Ljetni festivali u punom su jeku i, ako već niste, morate obići barem jedan. Birajte obuću u kojoj ćete moći plesati cijelu noć. Izaberite tenisice ili nešto zatvoreno jer je velika vjerojatnost da će vam netko u gužvi stati na nogu.

G

KiK traper haljina 129, 90 kn; KiK bijela majica 69,90 kn, KiK tenisice 76,80 kn

Kad je riječ o outfitu, birajte lagane i prozračne materijale. Udobnost je na prvome mjestu pa izaberite pamuk i nešto lepršavo u čemu ćete se dobro osjećati. Moj prvi izbor uvijek su kombinezoni. I ne zaboravite nakit, puno nakita! I sunčane naočale – što veće, to bolje. A ako ne volite nakit, napravite ludu frizuru i spremni ste za party!

Prozračno, lagano i u trendu

Za beach party uvijek odaberem kratke suknje ili pak haljine. Osim što vam u njima neće biti vruće, ispod možete imati i kupaći kostim. Bitno je da su materijali prozračni i da na sebi imate barem malo boje. Ovaj put kod kuće ostavite crnu i sivu (sačuvajte ih za zimu) i unesite malo živosti u garderobu.

H

KiK bluza s uzorkom 89,90 kn; KiK bijela suknja 69,90 kn

Nikad nisam mislila da ću ovo reći, ali ne mučite se ni s kombiniranjem boja. Ionako je najvažniji dobar provod, a ono što nosimo na sebi treba zadovoljavati osnovnu funkciju. Važne su i sunčane naočale, odaberite neke fora, a kada padne mrak, stavite ih na glavu kao modni dodatak.

J

KiK crni kombinezon 69,90 kn 

Osim toga, ponesite i maramu ili pareo. Danju ga zavežite oko sebe i tako običan outfit učinite zanimljivijim. A kada se noću temperatura spusti, ogrnite se njime.

H

KiK majica 69,90 kn, KiK šorc 89,90 kn

Samouvjerena si, imaš vlastiti stil i želiš ga pokazati? Prijavi se na KiK lice 2017. i osvoji 30.000,00 kn u velikom finalu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj