Popularni brend kupaćih kostima napokon je stigao!

29/06/2015

Khongboon swimwear - kupaći kostimi koji osvajaju na prvi pogled...

Khongboon swimwear je kolekcija luksuznih ručno rađenih kupaćih kostima dizajnerice Supaporn Khongboon, koja je za pokretanje ovog branda bila inspirirana svojim brojnim putovanjima od predivnog Mediterana, glamurozne Azurne obale pa do predivnih pješčanih plaža Tajlanda.

Vogue, Tatler, Glamour i Harper's Bazaar su samo neki od svjetski uglednih modnih časopisa koji su pisali o ovom popularnom brandu kojeg rado nose mnoge poznate osobe. Od sada Khongboon kupaće kostime možete kupiti na prodajnom mjestu Mia Arssi u zagrebačkoj Masarykovoj 6 te u splitskom shopping centru Joker na prodajnom mjestu Jadran čarapa.

2
Printevi su unikatni, dizajn topa i gaćica koji se može nositi obostrano pritom dajući  4 kupaća kostima  u jednom, mekani i ugodni materijali te brazilski rez dojnjeg djela  kupaćih kostima zaštitni su znak branda Khongboon Swimwear čiji su sinonim ženstvenost i ljepota, jedinstven i prepoznatljiv  dizajn kojeg su žene diljem svijeta proglasile kao njihov izbor broj 1. U proces nastanka svakog kupaćeg kostima uloženo je jako puno truda, svaki kupaći je ručno rađen od vrhunskih materijala. Prepoznatljiv potpis ovog kupaćeg je brazilski rez, te nisko dizajnirane gaće  koje su posebne jer laskaju figuri svake žene, čineći je zavodljivom i sigurnom u sebe istovremeno. Ovi jedinstveni kupaći kostimi prodaju se po cijelom svijetu, u  luksuznim resortima Hawaija, Dominikanske republike, Sidneyu, Tajlandu, Parizu i u New Yorku.

3
Ova limitirana kolekcija sastoji se od sedam različitih, ručno rađenih materijala, u tri različita dizajna, ukupno dvadeset i jedan kupaći kostim nazvani su po našoj novinarki Fani Stipković, koju su svjetski mediji dvije godine za redom proglasili najsexy novinarkom svijeta, a koja je i ujedno zaštitno lice Khongboon kupaćih kostima.Photo credit: Goran Matijašec

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj