Police X Lewis Hamilton: 3 modela iz nove capsule kolekcije

12/07/2019

Kompletna kolekcija naočala, proizvedena u suradnji s Lewisom, biti će službeno predstavljena u rujnu...

Police x Lewis Hamilton – Kolekcija naočala koju potpisuje Police i peterostruki svjetski prvak Formule 1™, Lewis Hamilton, za sljedeću ljetnu sezonu predstavljaju tri potpuno nova stila. Nakon objave važnog ugovora o sponzorstvu s Mercedes-AMG Petronas Motorsportom, u velikom isčekivanju predstavljanja cijele capsule kolekcije najavljene za rujan, Police je odlučio predstaviti tri stila za Britanski Grand Prix 2019. u Silverstone-u, gdje će se Lewis utrkivati na svom terenu.

 

SPLA28 – Lewis 07

Stil maske čije su linije i materijali inspirirani svijetom sporta, obogaćena modnim detaljima i dekoracijama. Meki gumeni okvir i most jamče maksimalnu udobnost i savršeno pristajanje. Metalna konstrukcija vidljiva je uz gornju traku. Na leći, ispod Police-ovog otisnut je Panther logo Lewisa Hamiltona. Vrhovi ručkica izrađeni su od hipoalergenog titana.

2

Model je dostupan u 8 različitih boja.

Maloprodajna cijena: 1.570,00 kn

 

SPLA24 – Lewis 03

Stil s okruglim prednjim dijelom i dvostrukim metalnim mostom. Ručkice su ukrašene urezanim linijama i Panther logom Lewisa Hamiltona. Vrhovi ručkica izrađeni od bio-acetata s titanskim umetcima.

3

Model je dostupan u 4 različite boje.

Maloprodajna cijena: 1.270,00 kn

 

SPLA25 – Lewis 04

Modelni model s dvostrukim mostom i geometrijskim šesterokutnim prednjim dijelom. Ručkice su ukrašene urezanim linijama i Panther logom Lewisa Hamiltona. Vrhovi ručkica izrađeni su od bio-acetata s titanskim umetcima.

4

Model je dostupan u 4 različite boje.

Maloprodajna cijena: 1.270,00 kn

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj