Pokaži tko si i osvoji maturalnu haljinu dizajnera Ivana Alduka

23/07/2020

Zaslužuješ izgledati onako kako se i osjećaš, a tvoj„statement piece” je uvijek tvoja osobnost. Prijavi se na kreativni natječaj jer možda si baš ti BIPA maturantica za koju je osmišljena posebna maturalna haljina koja će svojim krojem naglasiti ono što jesi, tvoju odlučnost i odličnost te dosljednost sebi, ali i zaigrani karakter

Ambicija ti nije samo riječ u rječniku? Sanjaš budna? Vizija budućnosti ti je jasnija od stražnje kamere mobitela? Znaš što želiš i već radiš na tome, a iza sjajnog highlightera stoje tvoje još blještavije ideje? Klimaš glavom cijelo vrijeme? Odlično – možda si baš ti BIPA maturantica za koju je osmišljena posebna maturalna haljina koja će svojim krojem naglasiti ono što jesi, tvoju odlučnost i odličnost te dosljednost sebi, ali i zaigrani karakter.

Natječaj se održava na portalu Cosmopolitan.hr, a ono što trebaš napraviti je biti svoja i ispuniti upitnik do 6.8.2020. Tvoju prijavu će pročitati BIPA i Cosmopolitan žiri te će selektirati kandidatkinje koje ulaze u drugi krug - javno glasanje na Cosmo webu koje traje od 12. do 23.8.2020. i tada skupljaš simpatije. Proglašenje pobjednice je 24.8.2020., a do tada će i haljina biti u tvojoj sobi.

11

Ne brini, prvo ćeš je probati kako bi bila sigurna da je savršena. Zaslužuješ izgledati onako kako se i osjećaš, a tvoj„statement piece” je uvijek tvoja osobnost. Znamo da tebi ne treba ponavljati, ali datumi su ipak datumi – prijavi se do 6.8.2020. Haljina je jedna, ti si jedinstvena i vrlo vjerojatno ste savršeni par.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj