Podignite svoj dan. Podignite svoju večer.

08/05/2020

Svestrani ljetni stil susreće se sa svakodnevnim luksuzom u novoj kolekciji ECCO ELEVATE kožnih sandala s visokim potpeticama koje se mogu jednostavno prilagoditi i dnevnim i večernjim varijantama, kao i čitavom nizu drugih prigoda.

Podignite svoj stil na višu razinu

Posjetite ECCO.com ili neku od ECCO-ovih trgovina kako biste pronašli sandale koje vas mogu povesti kroz ljeto, a koje možete nositi uz lepršavu haljinu, elegantno odijelo za formalne prilike ili uz traperice i majicu u opuštenijem okruženju.

Kolekcija jedinstvene izvedbe nudi raznolikost, udobnost i stil. Raznovrsni asortiman zamišljen je kako bi modernoj ženi dao mogućnost prilagođavanja svom osobnom stilu. Od ležernih do suvremenih, zabavnih i koketnih, sofisticiranih i elegantnih, ECCO sandale s petama lako se prilagođavaju dnevnim i večernjim prilikama.

2

Visoki stil u širokoj paleti boja

Razigrana i elegantna kolekcija ECCO ELEVATE proširuje izbor u vašem proljetnom i ljetnom ormaru beskrajnim mogućnostima. Izrađene od visoko kvalitetne kože iznutra i izvana, ove moderne cipele s visokom petom nude čitavu paletu koja se prilagođava svakom vašem raspoloženju. Ako želite upotpuniti svoj outfit, birajte između zabavnih i koketnih platformnih sandala u svijetlim nijansama ili pak  elegantnih, straga otvorenih sandala s remenčićem iznad pete. Kolekcija ECCO ELEVATE nudi se u ljetnim tonovima - od smjelih nijansi do jarkih boja.

3

Kolekcija ECCO Elevate

• Izrađena je od visoko kvalitetne prirodne kože, obrađene u ECCO-vim kožarama, kao i od brušene kozje kože. Dostupne su varijante u smjelim, živopisnim nijansama ili klasičnim bojama.

• Koristi se podstava od visoko kvalitetne kože za mekoću i prozračnost.

• ELEVATE potpetica nudi dodatnu udobnost i podršku kroz dvostruko podstavljeni potplat.

4 5

• Poznata po brojnim detaljima, npr. podesivom remenčiću oko gležnjeva s metalnim kopčama visokog sjaja za dotjeran izgled.

• Dostupan je niz suvremenih izvedbi i stilova, uključujući visoke platforme, remenčiće iznad pete, ravnu, tanku i blok petu.

• Pruža mogućnost izbora visine pete u skladu s danom koji je pred vama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj