Otkrivena imena anđelica koje će nastupiti na ovogodišnjem Victoria's Secret Fashion Showu

28/08/2017

Iznenadit će vas tko nije na popisu!

Svaka manekenka ima samo jedan san – prošetati pistom na Victoria's Secret Fashion Showu. No, samo rijetkima se ispuni.

Anđelice koje će u prosincu ove godine nastupiti na najiščekivanijoj reviji su: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, Stella Maxwell, Taylor Hill i Josephine Skriver.

Ono što je iznenadilo mnoge, neke pozitivno, a neke negativno, je podatak da na popisu nema sestara Gigi i Belle Hadid te Kendall Jenner. Iako su one jedne od najtraženijih manekenki na svijetu, nije poznato zašto ove godine neće prošetati najtraženijom pistom. Gigi i Kendall imale su do sada dva puta tu čast, dok je Bella na reviji nastupila samo prošle godine u Parizu.

Nagađa se kako je razlog tomu negodovanje obožavatelja na ove tri ljepotice. Naime, veliki broj njih nije bio oduševljen što su Kendall Jenner i sestre Hadid dio ove modne priče jer, kako kažu, nisu zaslužile tu čast. Nitko se o ovome još nije službeno oglasio, a fanovi s nestrpljenjem očekuju objašnjenje za ovogodišnji „crveni karton“.

 Kendall JennerKendall JennerGigi HadidGigi HadidBella HadidBella Hadid

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj