Omiljeni dizajnerski dvojac predstavio je kolekcije koje će obožavati svi učenici i studenti!

04/09/2019

Već petu godinu za redom ELFS pred novu školsku i akademsku godinu predstavlja novu kolekciju školskog pribora.

Prepoznatljivi ELFS veseli printevi ovog puta ne toliko šareni našli su se na bilježnicama, ruksacima i pernicama. Logomanija nikad nije bila popularnija pa tako možete birati između više varijanti uvijek upečatljivih ELFS natpisa.

2

Osim šarmantnog školskog pribora, ELFSi su predstavili i nove tenisice sa svojim potpisom, a koje su nastale u suradnji s Borovom. Poznata lica za njima su već poludjela, a kad ih vidite, bit će vam jasno i zašto. U ulozi zaštitnih lica nove kolekcije našli su se Mia Dimšić i Damir Kedžo, kojemu je ovo bila prva uloga modela. 

 3

Da hrvatski svijet mode ne diše na škrge, ELFSI brinu posljednjih 15 godina! Sada su otišli korak dalje i udružili snage s Borovom, slavonskim obućarskim divom: "Nama je bitno da dajemo posao našim ljudima i da cijela priča ostane u našem krugu. Da potičemo domaću proizvodnju, pogotovo jer je jako teško opstati u tekstilnoj industriji. Svi pričaju o tradicionalnim muškim zanimanjima poput brodogradnje, a ne znaju u kakvim se problemima nalazi obućarska i tekstilna industrija. Taj dio koji se možda više veže uz žene. Takve tvornice propadaju iz dana u dan i zato smo sretni jer donosimo posao u domaće tvornice. Kada ostanemo bez toga, žalit ćemo za svime ovime!" - rekao je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

4


Samim predstavljanjem,  ELFS tenisice postale su predmet obožavanja i stekle veliki broj poklonika koji s nestrpljenjem čekaju ove modele. A oni stižu u četri unisex kombinacije napravljene od potpuno prirodnih materijala!

ELFS školski program te novu kolekciju tenisica potražite u ELFS prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, te na ELFS web shopu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj