Omiljeni Disney i Marvel likovi na pidžamama

26/11/2020

Yamamay predstavlja dvije nove kapsula kolekcije nadahnute Minnie & Osvetnicima...

Studeni 2020. Yamamay predstavlja dvije čarobne kapsula kolekcije Disney i Marvel, inspirirane Minnie&Osvetnicima. Koristeći iste uzorke, stilove, boje i tkanine, Yamamay je osmislio usklađenu odjeću za djecu i njihove roditelje, ali i za sve ljubitelje ovih popularnih likova.

2

Minnie, najmoderniji Disneyev lik svih vremena, karakterizira liniju za žene, dok se linija nadahnuta Osvetnicima ističe licima svih omiljenih superheroja: Hulka, Iron Mana, Captain America i Thora. Nova odjeća, kombinira stil i funkcionalnost, a dizajnirana je za ugodne snove, ali i za trenutke opuštanja uz obitelj.

3

Kolekcija kapsula za žene i djevojke, posvećena Minnie i stvorena pod Disney® licencom, sastoji se od spavaćice, dvije pidžame, kućnog ogrtača od flisa i para čarapa za žene; te dvije pidžame, gornjeg dijela trenirke od flisa, para čarapa i dva kompleta donjeg rublja za djevojčice.

4

5

Kolekcija kapsula za muškarce i dječake koja je posvećena Osvetnicima, a dizajnirana je pod Marvelovom licencom, sastoji se od dvije pidžame, majice, para čarapa i donjeg rublja, sve dostupno i za muškarce i za dječake.

6

Posjetite Yamamay trgovine ili na www.yamamay.com odaberite svoj omiljeni odjevni komad

iz kreativne kolekcije Minnie&Osvetnici.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj