Odjevni komadi za karijerni put do zvijezda!

31/03/2020

Želite li izgledati poput prave poslovne žene, važno je što nosite. Ovo su komadi koje bi svaka žena koja sanja o karijeri koja se kreće (isključivo) uzlaznom putanjom trebala imati...

U poslovnom svijetu, odjeća koju nosite može imati veći uticaj nego što mislite. Bez obzira na to volite li se dotjerivati, nosite li elegantnu odjeću ili ste opušteniji tip, postoje određeni detalji na koje bi svaka poslovna žena trebala obratiti pažnju.

Odijelo

Investirajte u klasično odijelo koje možete nositi kroz sve sezone. Sam kroj može i ne mora biti klasičan, kao i boja, tkanina ili uzorak. Važno je samo kako je ovo ključan sastojak svakog poslovnog looka s kojim apsolutno ne možete pogriješiti pa vrijedi platiti ga i malčice više. 

2

Klasične salonke

Svakoj ženi potreban je jednostavan par salonki za sve prilike. Izbjegavajte svoje party cipele i odaberite jednostavan, udoban i elegantan par koji, opet, može i ne mora biti stroga klasika. I naizgled jednostavan i klasičan model s pomakom izgledat će fantastično i zaokružiti cijelu modnu priču.

3 4

Bijela košulja

Uz odijelo, ovo je onaj jedan komad koji je apsolutni must have. Želite li potpuno jednostavnu bijelu pamučnu košulju čistih i strogih linija, ili možda minimalističnu svilenu, ili pak model obogaćen raskošnim volanima i detaljima - potpuno je na vama. Niti jedan odabir neće biti pogrešan!

5

Nakit i ukrasi za kosu

Kada je riječ o poslovnim izdanjima, manje je više. Birajte elegantne, jednostavne i minimalističke komade koji neće upadati u oči. A ako ipak volite statement nakit, onda ga kombinirajte s jednostavnim outfitom.

6 7

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj