Od ruža do suzavca i punjača: velike torbe obožavamo s razlogom!

14/06/2021

Ovo je sve što bi se trebalo naći u torbi svake žene! I baš zato posebno šmekamo one velike!

Ako se vodite filozofijom da trebate uvijek biti spremne za nepredviđene okolnosti, znate da je ženska torba sredstvo koje vam može spasiti život. U nju stane puno više od ključeva i novčanika! Jer, kako naše bake uvijek govore - bolje spriječiti nego liječiti!

Bilo da volite nositi sa sobom pola kuće ili sadržaj torbe održavate jednostavnim, postoje neke stvari koje žene uvijek trebaju imati pored sebe.

Pogledajte nedostaje li vam što u torbi:

1. Ruž

Svaka žena zna da ruž može oživjeti i najumornije lice, a idealna nijansa omogućit će vam da izgledate lijepo u svakom trenutku.

2. Novac u slučaju nužde

Naglašavamo riječ novac, ne kreditnu karticu. Postoji puno situacija u kojima vam je potrebna gotovina, a ne kreditna kartica. Zato uvijek čuvajte nešto novčanica u torbi.

3. Tamponi i ulošci

Nikada ne znamo kada će nas ciklus iznenaditi. Budite spremne suočiti se s ovom neplaniranom situacijom pomoću svojih diskretnih zaliha.

4. Maramice za intimnu njegu

Praktične su u brojnim situacijama, iako se nećete sjetiti ni jedne do trenutka kada vam doista budu neophodne.

5. Lijekovi protiv bolova

Koliko vam se samo puta dogodilo da izađete u grad i odjednom vas užasno počne boljeti glava? Ili se jave iznenadni menstrualni bolovi? Budite spremne i za takve situacije i imajte sa sobom uvijek nekoliko tableta protiv bolova.

6. Kemijska olovka

Nosite sa sobom nekoliko komada - čisto da ne dođete u situaciju da slatkom liku zapisujete broj ružem za usne.

7. Kontakt informacije

U slučaju hitnih situacija trebale biste imati kontakt informacije i osobnu iskaznicu. Znamo da je to pomalo smiješno u svijetu pametnih telefona, no tko će u takvoj situaciji provaljivati vašu šifru na mobitelu?!

8. Suzavac

Svaka žena treba imati neku vrstu zaštite u torbi. Ovo moderno "oružje" nije smrtonosno, a efektno zaustavlja loše osobe u njihovom naumu. Naravno, poslužit će i dezodorans.

9. Antibakterijski gel

Brojite novac, hvatate se za ručke u gradskom prijevozu, rukujete se... Zbog ovih i brojnih drugih razloga antibakterijski gel je 'must have' stvar u torbi.

10. Upaljač ili šibice

Čak i ako ne pušite i smatrate da vam upaljač neće biti potreban, vjerujte nam, i nepušačima je neophodna kutija šibica pri ruci. Recimo, trebate upaliti svjećice na slavljeničkoj torti ili ste zalutale negdje u divljini. Svakako ćete biti pripremljene.

11. Punjač za mobitel

Mobiteli, odnosno smartphonei su danas puno više od sredstava za telefoniranje. Nikada ne znate zbog čega biste iz doma mogli izbivati duže nego ste planirali, a mogućnost napuniti bateriju može vam spasiti život, doslovno i u prenesenom značenju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj