Promo

Kupaći kostimi u koje će se zaljubiti baš svi samo su dio super ženstvene ljetne kolekcije brenda Anovi

26/07/2021

Ako još uvijek prikuljate glavne stilske komade ovog ljeta, znamo gdje pronaći one najčarobnije...

Poznata splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila i prvom Anovi kolekcijom efektnih kupaćih kostima. Kolekcija se sastoji od jednodijelnih i dvodijelnih  kupaćih kostima u puderastim nježnim nijansama i neizostavnoj crnoj boji, ukrašenih raskošnim detaljima koji se savršeno prilagođavaju silueti svake žene. 

Ljetna vizija dizajnerice donosi krojeve koji ističu ženstvenost u laganim prirodnim materijalima i raskošnim detaljima. Kolekcija odiše romantikom, profinjenošću i elegancijom uz dozu seksipila, a sve to s naglaskom na izražavanju samouvjerenosti.  Vještim kombiniranjem poznatih elemenata poput volana, naglašenog struka, otvorenih leđa i naglaska na detaljima najnovija Anovi kolekcija ima sve elemente da se osjećate poput dive u svakom trenutku. 

2 3

4

U glavnoj ulozi modela bila je prelijepa Splićanka Paula Buljan, koja se može pohvaliti velikim uspjehom u svijetu mode, a uz brend Anovi je od samih početaka. Za make up je zaslužna Matea Doljanin,  za frizuru frizerski salon Kristina Lucija, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

7

5 6

8

Cijela kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem instagram profila @anovi_ivonaglavas.

Fotografija: Ivan Gudić

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo