Uvucite trbuhe: Na ničiju sreću, vraćaju se traperice niskog struka

22/04/2021

U ime svih milenijalaca, prestanite oživljavati trendove koji su s razlogom stvar prošlosti.

Unatoč tome što posljednjih nekoliko mjeseci uživamo u oživljavanju niza starih trendova zbog koji smo ponosni što se možemo nazivati milenijalcima, neke bi doista zauvijek strpali pod tepih, a možda i najgori trend, onaj koji nam je početkom 2000-ih zadavao ozbiljne komplekse i tjerao nas na milijun i jedan trbušnjak dnevno, upravo se vratio.

Pogađate, riječ je o trapericama niskog struka. Da, onima koje su savršeno stajale samo slavnim pop pjevačicama, a nas tjerale da i previše razmišljamo o ono malo dječačkog sala koje u tim trapericama definitivno nije bilo moguće sakriti.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


I sada, nakon što smo s veseljem prigrlili traperice super visokog struka, sretni što ćemo konačno moći uživati u svojim oblinama, ali i sagnuti se bez neugodnih situacija, posljednji trendovi nalažu kako, želimo li biti trendi, moramo zauvijek prestati jesti.

d

Pitamo se, tko je uopće dozvolio povratak niskih traperica u eru koja nas u sve većoj mjeri uči da volimo svoje (ne)savršeno tijelo i iskreno, ako nas neprihvaćanje ovog trenda čini modno zakinutima, neka tako i bude.


Naposljetku, 2000-e su bile godine kada je tijelo bilo bitnije od onoga što nosimo na sebi, godine kada trendi odjeća za cure s kojom kilom viška nije bila ni dostupna, a promicanje prirodne ljepote nepostojeće. Ostaje nam pitanje; kome ovaj trend uopće ide u prilog?

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)


I dok se potajno nadamo da je riječ o prolaznom TikTok trendu, čini se kako se Milenijalci i Gen Z baš nikako ne mogu složiti oko toga što valja, a što ne. Nazovite nas staromodnima, ali mi ćemo se ipak zadržati na visokim trapericama, nositi naš razdjeljak kako god mi to želimo i ponosno mrdati glavom u ritmu Eminemovih hitova. Žao nam je, ali kao što mi često ne shvaćamo vas, ne morate uvijek shvaćati ni nas.


Kao uvijek, tko voli nek izvoli, ali mi svoje visoke traperice volimo kao što ne vole nas i još uvijek se nismo spremni odvojiti od njihovog toplog zagrljaja koji šapuće: "Slobodno pojedi taj pomfrit!"

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj