BILLIE, JESI LI TO TI? Da, to je ona. Na naslovnici Voguea. U donjem rublju i korzetu!

05/05/2021

Od djevojčice do super seksi žene preko noći, Eilish je ipak otkrila tetovažu za koju se zaklela da je nikada nećemo vidjeti.

Kada se prvi put tetovirala, Billie Eilish fanovima je poručila kako se tetovaža nalazi na jednom mjestu koje nikada nećemo vidjeti. Srećom, odnedavno plava i puno odraslija Billie ipak se predomislila.

Naime, prekrasna i ženstvenija no ikad, 19-godišnjakinja nas je počastila zavodljivim (ali i dalje i više nego ukusnim) fotkama u pripijenim korzetima te kombinacijama u kojima ju baš nikada nismo očekivali vidjeti, priznajući da se s novom frizurom i u ovoj eri novog stila osjeća puno ženstvenije unatoč tome što je očekivala puno lošije rezultate.

“Obožavam ove fotke i uživala sam u fotografiranju. Radite što god želite i kad god to želite. Odj***** sve ostalo.”, poručila je svojim fanovima u posljednjem postu na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

I, iako doista još uvijek ne možemo vidjeti što se to točno krije na njezinoj velikoj tetovaži, fanovi pretpostavljaju kako se radi o dizajnu zmaja.

Ne znamo za vas, ali nas je ova nova Billie u potpunosti očarala i još nas dodatno nabrijana za nadolazeći album kojeg ćemo s veseljem slušati 30. srpnja.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj