Promo

Ne tražite dalje – ovo su najbolji okviri na tržištu

13/07/2020

Grupacija De Rigo ponosno stoji iza sintagme ‘Made in Italy’ i još jednom demonstrira zašto ju modni insajderi obožavaju.

Danas, u jeku vruće sezone, modnih je izbora više nego ikad. Kada je riječ o odjeći i obući, ljubitelji odličnog stila imaju toliko toga dostupnog da je naprosto teško odabrati onaj pravi komad odjeće, novu torbu ili sandale za dugo toplo ljeto. No ono što je sigurno je sljedeće – talijanska modna grupacija De Rigo već dugi niz desetljeća jamči vrhunsku kvalitetu dioptrijskih i sunčanih okvira i njezini brendovi na samome su vrhu svih trendy lista kada je riječ o zaštiti od sunčevih zraka i znatiželjnih pogleda, kao i o stylish dodatku koji krasi naše lice od jutra do mraka u poslovnim i privatnim trenucima.

2

Sintagma ‘Made in Italy’ koja, unatoč svim problemima i izazovima koje je donio koronavirus i na tren zaustavio brojne aktivnosti u nama susjednoj državi i društvu, kao i u našem, i dalje predstavlja najbolje iz svijeta dizajna, mode i luksuza. Pristupačni luksuz s talijanskim potpisom kvalitete, dugotrajnost i svevremenskog dizajna upravo je premisa De Rigo grupacije koja u svome portfelju ima brojne brendove koje obožavamo – Police, CH Carolina Herrera, Furla i Sting samo su neka od imena čije kolekcije svake sezone oduševe one koji žele biti u trendu.

Kako bismo za vas odabrali neke od najboljih dioptrijskih i sunčanih okvira iz aktualnih kolekcije, odlučili smo se posvetiti najnovijim CH Carolina Herrera i Furla okvirima.

3

Zašto?

Velika različitost ova dva brenda upravo nam omogućuje najbolji izbor. CH Carolina Herrera ove je sezone fokusirana na spoj suvremenog i vintage raspoloženja, s naglašenim prepoznatljivim elementima brenda. I to s višestrukim detaljima – od transparentnog acetata s predimenzioniranim lećama, do ekskluzivnih kombinacija boja. Postignuta je ravnoteža oblika i detalja koji udovoljavaju potrebama žena koje traže originalne modele izuzetne raskošnosti.

CH Carolina Herrera linija prvenstveno će se svidjeti onima koji žele svoje okvire nositi u brojnim prilikama, bez da moraju promišljati pristaju li im na svaki styling. Ovaj brend donosi praktičnost i pragmatičnost i naprosto fleksibilnost prilikom nošenja.

4

5

6

7

8

9

10

11

Ukoliko vam trebaju CH Carolina Herrera dioptrijski okviri, ne tražite dalje. Noviteti u u kolekciji fantastično se stapaju s ikoničnim elementima – linije i CH crvena boje.

12

13

14

15

16

17

18

19

S druge pak strane, ljubiteljicama modne sofistikacije najviše će odgovarati modeli iz kolekcije FURLA koji privlače pozornost na prvi pogled. Modeli sunčanih okvira prate liniju torbi i drugih modnih dodataka s potpisom Furla koji su već sezonama pravi must have u osobnim kolekcijama trendseterica, a tako će biti i ove godine.

20

21

22

23

24

25

26

27

28

Kada je riječ o dioptrijskoj kolekciji, u središtu pozornosti novi je logotip koji ističe talijanski identitet Furla brenda – njegovu povijest i naslijeđe – „Made in Italy“. Kolekcija je značajna i po novom originalnom monogramu ‘Furla Arch’, koji će, osim naočala, krasiti kolekciju torbi i drugih modnih dodataka. Maksimalna pažnja posvećena je izboru i vrstama materijala – acetat bisernog efekta, leće sa sjajem i fluorescentnim detaljima, sve u skladu s imidžem brenda.

29

30

31

32

33

34

35

36

37

 

Cosmopolitan.hr

Novo