Narukvice u koje ćete se zaljubiti odmah!

03/06/2016

Mayanas predstavlja svoju novu kolekciju

Ni ovog ljeta nećete moći odoljeti popularnim Mayanas narukvicama koje su povezane s prirodom, ljetom, morem i suncem, a svojim šarenilom će svakako privlačiti poglede. Bez obzira osjećate li se divlje, moderno, zavodljivo ili elegantno, u novoj kolekciji zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Svaka narukvica ispletena je ručno i osmišljena do najsitnijeg detalja, što ju čini unikatnim komadom nakita. Ukrašene su perlicama, zakovicama, pompomima, kristalima te ostalim aplikacijama i upravo ih to čini neodoljivima. Boho trend koji se nameće među brojnim trendseterima zaslužan je za pompone na Mayanas narukvicama koji su postali njihov zaštitni znak.

5utd

5yu

Tim koji stoji iza branda prenio je svoju kreativnost, vještinu i sposobnost u narukvice koje su nastale po uzoru na ljepotu života, kolektivni duh i prijateljstvo, a cilj im je širiti pozitivnu energiju i sreću za sve vlasnike Mayanas narukvica. Prepoznatljivi vizuali stvorili su još jednu originalnu ljetnu priču koja nas zove da pobjegnemo na more i da se prepustimo uživanju u uvalama i prirodi. Narukvice koje predstavljaju odraz osobnog stila postale su apsolutni „must have“ svih zaljubljenika u Mayanas.

tyu

Narukvice možete pronaći na webshopu www.mayanas.eu, te na  brojim prodajnim mjestima diljem Hrvatske čiji se popis nalazi na službenoj internetskoj stranici. Stoga, ukoliko već niste, nabavite svoju Mayanasicu koja je idealan suputnik za sve životne avanture.

rewr

fdsw

ttex

fdgrthjh

Fotografija: Maja Kljaić

Make up: Sanja Hrstić Kuterovac

Kosa: Mijo Majhen

Modeli: Suzana horvat (Premium models), Dina Dragija (Immortal model management), Petra Kljaić, Zara Bangoura

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj