Nakon Miss Piggy, dobili smo i Kermita! Nove Adidasove tenisice uskoro s likom omiljenog žapca

16/01/2021

Slavni Muppet u kolaboraciji sa Stan Smithom naš omiljen par tenisica farba u zeleno.

Adidasove su tenisice, potpuno bijele ili sa zabavnim uzorcima, već godinama obavezan dio naše garderobe, a zahvaljujući nizu kolaboracija koje nam nude, sve je teže odoljeti tenisicama koje definitivno iskaču iz okvira uobičajenog.

Naime, u znaku “zelenog načina života” koji promiče, jedan od najpoznatijih sportskih brendova svoje će klasične bijele tenisice ukrasiti detaljima simpatičnog žapca koji nas vraća u djetinjstvo i to s potpisom: “Nije lako biti zelen”.

adidas

Opremljene bijelom kožom, tenisice će nositi potpis Stana Smitha, a cijela će tenisica, kao i jezik, biti prekrivene likom Kermita u veselim i simpatičnim pozama.

Malo je reći da ih *moramo* imati u svojoj kolekciji pa, iako datum izlaska još nije poznat, vjerujemo kako će doći u pravo vrijeme za prve proljetne izlaske.

adidas

Predviđa se da će tenisice koštati oko 90 dolara ili petstotinjak kuna, a prodavat će se na službenim stranicama Adidasa kao i mnogim drugim online shopovima prije nego se u punom sjaju pojave na policama diljem Hrvatske.

adidas


Photo credit: Adidas

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj