Najbolji modni odabiri za žene s velikim grudima

15/09/2020

S ovim komadima ne možete pogriješiti!

Haljine A kroja

Ovako krojene haljine, kao i zvonolike suknje i volani uravnotežit će cjelokupni dojam. Važno je samo da je haljina što bogatija materijalom u svom donjem dijelu, odnosno da vizualno uravnoteži bujno poprsje.

Suknje umjesto haljina

Iako suknje neće nužno pristajati bolje ženama s velikim grudima, činjenica je da mnoge žene imaju problema s pronalaskom savršene haljine jer se često razlikuju u veličini u gornjem i donjem dijelu tijela. Isključivo iz tog razloga, jednostavnije je pronaći suknju i odgovarajući gornji dio, nego haljinu.

Motorističke jakne

Jakne i sakoi motorističkog kroja odlično će pristajati ženama s velikim grudima. Presavijeni materijal na prednjem dijelu odvući će pozornost te prikriti same grudi. Nemojte se brinuti možete li jaknu doista i zakopčati ili ne jer ćete je ionako uglavnom nositi otkopčanu, a broj veća koja će vam odgovarati u grudima, bit će vam prevelika u ramenima i rukavima.

Široke hlače

Hlače i traperice takozvanog loose kroja vizualno će vam ujednačiti gornji i donji dio tijela, zbog čega će u kombinaciji s ležernim majicama izgledati odlično na ženama s velikim grudima.

Kombinezoni

Kombinezoni uglavnom u gornjem dijelu imaju dosta širine zbog čega ne biste trebali imati problema s time hoće li vam pristajati, a opušteniji i nešto ležerniji predio u struku odlično će vas uravnotežiti u gornjem i donjem dijelu.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj