Must have komadi koje svaka žena mora imati prije tridesete!

08/06/2020

Stvari koje će vam pomoći da zablistate, ali i da izgradite vlastiti stil...

1. Klasične crne štikle. Bez obzira voljeli vi više balerinke ili platforme, svaka žena jednostavno mora imati klasične crne štikle - kvalitetne i udobne, bezvremenske ljepote i dizajna koje ćete nositi godinama.

2. Odijelo po mjeri. Uopće nije bitno kakvim se zanimanjem bavite - odijelo koje vam savršeno pristaje nezaobilazni je komad koji će vam uvijek dobro doći. Vodite računa da kupite/krojite odijelo od kvalitetnih materijala i boje koja odgovara vašem tenu.

3. Omiljeno cvijeće. Kada slavite rođendan, godišnjicu, poslovni uspjeh ili nešto deseto, mnogi vaši prijatelji i uzvanici poželjet će vas obradovati cvijećem. Potrudite se da vaši najbliži znaju kojim će vas cvijetom najviše razveseliti.

4. Bezvremenski sat. Kvalitetan sat košta poprilično puno, no on je investicija za cijeli život. Kupite sat koji će vam pristajati uvijek i čiji klasični dizajn nikada neće izaći iz mode.

5. Prepoznatljivi ruž. Pronađite nijansu ruža koja vam savršeno pristaje i koja vam paše na apsolutno sve što vam padne na pamet. I imajte ga uvijek pri ruci.

6. Najdraži parfem. Možda ne volite parfeme, no u tom slučaju pronađite mlijeko za tijelo, ulje ili gel za tuširanje od kojeg se osjećate najbolje. Neka vas vaši najbliži prepoznaju po mirisu.

7. Omiljeni komad nakita. Zaboravite na jeftinu bižuteriju i stotine komada nakita koje vam leže bačene u nekoj ladici. Uložite u komad koji smatrate savršenim komadom nakita i nosite ga uvijek kada se želite osjećati posebno, ženstveno i lijepo.

8. Kvalitetna torba. Obavezno nabavite jednu veliku torbu od prave kože koja će vam trajati godinama i čiji će dizajn uvijek biti jednako moderan i privlačan.

9. Ubojiti kaput. Ostavite se loših i nekvalitetnih umjetnih materijala i investirajte u kvalitetan, lijepo krojeni kaput od prave vune i ostalih prirodnih materijala koji će vas grijati brojnim zimama te pritom krojem isticati ljepotu vašeg tijela.

10. Mala crna haljina. Ah, ovaj je komad tema za sebe. S razlogom je must have svake garderobe jer nema te prigode u kojoj vam neće odgovarati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj