Modni grijesi za koje smo svi krivi (dok ne zakoračimo u tridesetu)

21/05/2020

Modna mudrost dolazi s godinama! Bolje ikad nego nikad!

Kupujemo pretijesnu odjeću. Sigurni ste da od ponedjeljka krećete na dijetu i da ćete sljedećeg mjeseca u isto vrijeme nositi tu seksi usku haljinu. Godinu dana kasnije, još uvijek vam besposleno visi u ormaru.

Za svaki prvi dejt kupujemo novi outfit. Nezamislivo vam je izaći s dečkom prvi put van u običnom t-shirtu i svojim omiljenim trapericama. Vjerujte nam, upravo ćete u toj kombinaciji upoznati ljubav svog života. Ne trošite lovu bezveze!

Padamo na trendove. Kad su se nosile plisirane suknje, imali ste ih deset. Kad su se nosio poderani jeans, izgledali ste kao da vas je napao čopor razjarenih pasa. Trenutno imate šest pari čizama preko koljena? Vi ste žrtva modnih trendova. Ili točnije, vaš novčanik!.

via GIPHY

Kopiramo svoju prijateljicu. Smatrate da se ona super oblači pa pokušavate furati isti look, iako je ona visoka i vitka, a vi niži i obli. I onda se još pitate zašto rezultat nije isti.

U 70% svoje odjeće se osjećamo neudobno i nelagodno. Uvijek vas nešto žulja, steže, prekratko je, preusko....To je zato što birate pogrešne krojeve i ne birate odjeću prema svojoj građi tijela već prema trendovima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj