Maturalna zabava iz snova!

02/07/2017

Iako je polaganje mature u tijeku, Katarina Novosel, prisjetila se čarobne noći – maturalnog plesa koji su joj uljepšali Cosmopolitan i Rosal. Katarina, držimo fige da upišeš i željeni fakultet – PMF te ostvariš sve svoje želje

Po čemu ćeš pamtiti maturalnu zabavu? Maturalnu ću pamtiti po prekrasnoj osvojenoj haljini, puno fotografiranja prije ulaska u restoran, plesanju cijelu večer i, naravno, afteru do ranih jutarnjih sati. Najdirljiviji dio večeri bilo je gledanje videouradaka u kojima je svaki razred izdvojio najljepše trenutke njihova druženja u školi, ali i izvan nje.Najsmješniji, a ujedno najluđi dio večeri bilo je natjecanje parova u plesu, no unatoč trudu, partnerica i ja nismo uspjele osvojiti zlato.

S kim si najbolje plesala? S prijateljicom Anom sam rasturila na plesnom podiju, kako na maturalnoj tako i na svakoj fešti na kojoj smo se našle. Plesale smo na sve i svašta, a najdraže su nam brze, stare pop stvari.

v

A kako je bilo na maturalcu? To je bilo pet najboljih dana mog školovanja. Na putu prema Pragu, koji nam je bio glavna destinacija, posjetili smo Auschwitz, a zatim smo jednu noć proveli u Krakovu i posjetili njegov poznati rudnik soli. Ostala tri dana odsjeli smo u Pragu koji smo upoznali u cijelosti – od znamenitosti, preko diska na četiri kata, pa sve do poznatih čeških piva. Prag je prekrasan, a meni je bio najljepši pogled na grad tijekom noćne vožnje brodom po Vltavi. Svakako bih ga željela opet posjetiti.

g

Odaj nam svoju beauty tajnu. Što si sve poduzela taj dan da zablistaš na plesnom podiju? Iako sam planirala dugo spavati da budem odmorna, probudila sam se oko devet. Nema velike beauty tajne. Za sve je zaslužna frizerka i moja prijateljica koja me našminkala. Svi su izgledali vrlo elegantno i to je definitivno podiglo atmosferu.

Kako održavaš liniju? Plešem folklor tri puta tjedno i iako se to nekima čini kao lagano cupkanje, trebali bi odraditi jednu našu probu da se razuvjere. To je pravi trening koji je zaslužan za moju liniju. 

v

Kako planiraš provesti ljeto? S obzirom na to da u srpnju idemo na ljetnu turneju u Škotsku, početak ljeta bit ću u Varaždinu kako bismo uvježbali koreografije za festival. Početkom kolovoza idem s obitelji na more, a u rujnu ću, prije faksa, ići i sa svojim curama. Moj idealni odmor je s mojom ekipom na mjestu punom sunca danju i puno zabave noću.

Najvažnija lekcija koju si naučila u srednjoj školi? Ono što možeš napraviti danas, ne odgađaj za sutra.

ROSAL LIP BALM: 

h

Za slatke prve poljupce i plesove!

Slasni francuski makaroni raznih boja i aroma koji se tope u ustima odavno su osvojili naše simpatije. A da bi taj zabavni užitak bio uvijek dostupan, pobrinuo se ­ROSAL, vodeća hrvatska marka za njegu usana. Novi Rosal Lip Balm Macarons namijenjeni su intenzivnoj zaštiti i njezi usana uz arome jagode, vanilije i borovnice. Prirodnim sastojcima, bez parabena i mineralnih ulja, štite usne od isušivanja i omekšavaju ih. Uz slatke i aromatične Rosal Lip Balm Macarons, usne su meke, sjajne i glatke do dugo u noć.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj