Kolekciju IKona obožavat će sve ljubiteljice mode!

08/06/2021

Ženstvena kolekcija rezultat je dugogodišnje suradnje triju prijateljica, a stvorena je za baš svaku ženu...

Dizajnerica Kristina Burja, voditeljica Marijana Batinić te stilistica Iva Gradišer već dugi niz godina surađuju na televizijskim projektima i javnim nastupima Marijane Batinić, a ovog je proljeća kao posljedica višegodišnje suradnje i prijateljstva predstavljena kolekcija IKona, koja, kao i njezino ime, simbolizira modnu povezanost triju različitih žena koje, kao svaka modno osvještena žena imaju isti cilj: u odjeći koju nose osjećati se sigurno, slobodno i samouvjereno.

2 3

Kolekciju čine svevremenski komadi koje će obožavati žene različitih građa tijela, nosivi na više načina od kojih će svaki prikrivati nesavršenosti, ali i isticati ono najljepše na svakoj ženi.

5

Za izradu su birani kvalitetni materijali, a multifunkcionalnost im je bila jedna od glavnih misli vodilja zbog čega su i stvoreni komadi koji su, uz kombiniranje različitih modnih dodataka i sitne preinake nosivi u različitim prilikama i lako prilagodljivi različitim tipovima žena.

6 6

Kolekcija je to kojoj kao inspiracija stoji prava žena, stvorena od triju žena, za žene. I sigurni smo da ćete se u nju, baš kao i mi, zaljubiti na prvi pogled!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj