Neke stvari baš nikada ne izlaze iz mode (ČITAJ: ovi su komadi uvijek dobra investicija!)

19/07/2021

Coco Chanel davno je rekla kako je moda prolazna, ali stil vječan, a njena se izjava nebrojeno mnogo puta pokazala kao istinita.

Ukusi svakoga od nas znatno se razlikuju, no neke modne dodatke bi apsolutno svaka žena trebala posjedovati. Jer ovi dodaci kroz desetljeća raznih trendova i novina još uvijek nisu pali u zaborav. Zašto? Zato što su oni daleko od trendova. Oni doista jesu oličenje stila!

Biseri

Biseri su primjer nakita koji će uvijek biti u modi i oni su doista vječni. Sjetite se samo predivne Audrey Hepburn u filmu Breakfast at Tiffany's. Biseri svakoj kombinaciji pridodaju dašak elegancije, glamura i senzualnosti. Kad god se trebate dotjerati, s biserima ne možete pogriješiti.

Crne sunčale naočale

Nabavite li poštene crne naočale, imat ćete par koji će vam trajati zauvijek. Izaberite neki klasični ženstveni model koji će vam pristajati na većinu odjevnih kombinacija i nemojte se ustručavati za njih dati nešto više novca. Jer ovo je investicija koja će vam se višestruko vratiti!

2

Sat s metalnom narukvicom

Voljeli nositi satove ili ne, mora se priznati da je lijepi, kvalitetni sat detalj kojeg je uvijek lijepo vidjeti. On nije tu samo da pokaže vrijeme, on je svojevrsni komad nakita, kao i od pamtivijeka, statusni simbol. Želite li kvalitetan sat koji će vam trajati zauvijek, zaboravite na skupe dizajnerske satove i investirajte u neki od brojnih švicarskih brendova. Ako vam je budžet ograničen, razmislite o kupnji vintage sata na navijanje ili automatica. Takvi su mehanizmi znatno kvalitetniji od quartz mehanizama, a budete li ih redovito održavali, trajat će vam doslovno za cijeli život!

4

Dijamantne naušnice

Bez brige, ne mislimo na sve one predivne kreacije kakve imamo prilike vidjeti na crvenim tepisima diljem svijeta. Mislimo na sitne, dijamantne naušnice na šarafić koje će vam podignuti apsolutno svaku kombinaciju i naglasiti ljepotu vašeg lica. One su apsolutno savršen detalj za svaki dan i za sve prilike.

Šal

Zimski šal od kašmira i ljetni svileni šal komadi su koje bi apsolutno svaka žena trebala imati. Primjereni su za sve prigode, ugodni su za nošenje i predivno upotpune svaku odjevnu kombinaciju.

5

Statement torba

Najmanje je bitno je li malena ili velika, ona za svaki dan ili neke posebnije prilike, crna ili pak neke otkačene boje, važno je da imate taj jedan bezvremenski komad koji je će u trenu podići baš svaku kombinaciju. 

3

Mia Elliott

Novo

Komentiraj