Komad koji svaka žena mora imati u ormaru

23/01/2014

Njezino veličanstvo - kožna jakna...

Niti jedan odjevni predmet koji postoji na ovom svijetu nije savršen za apsolutno svakoga, ali ni slučajno se ne smije podcijeniti vrijednost odlične kožne jakne. Izbor koji se nudi je više nego širok - od kožnih jakni motorističkog stila, preko onih nježnijih od brušene kože, do onih koje krojem podsjećaju na sakoe.

Zahvalan su komad koji možete nositi u gotovo bilo kojoj kombinaciji - na traperice i majčice, na maxi haljine ili slatke male večernje haljinice. Najzahvalniji su strukirani modeli koji su duljine do struka, a crna je definitivno boja koja će vam odgovarati na najviše toga. No kožne jakne su u trendu toliko dugo da je doista nemoguće smisliti kroj i boju koju je nemoguće pronaći.

Modeli od prave kože znaju biti poprilično skupi, no činjenica je da su znatno kvalitetniji zbog čega će vam trajati dulje. Osim toga, u jakni od prave kože nećete se toliko znojiti kao u jakni od umjetnih materijala u kojima koža ne može disati.

Ako slučajno još uvijek nemate kožnu jaknu, pravo je vrijeme da ju nabavite. I to baš sada, kada su zimska sniženja u tijeku pa možete proći znatno jeftinije nego inače. Pravac shopping centar!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj