Kolekcija inspirirana snažnim ženama u svijetu sporta

04/10/2016

„There is no finish line“, moto je pod kojim se vodi nova Nike kolekcija. Nastala je u čast sportašica diljem svijeta koje svakodnevno svojim naporima i rezultatima pomiču vlastite granice.

Revoluciju u svijetu trčanja započela je Joan Benoit Samuelson, davne 1984. u Los Angelesu, nakon što je odnijela pobjedu na prvom do tada održanom ženskom maratonu (2 sata, 24 minute i 52 sekundi). Njezina pobjeda definitivno je dokazala da su žene i te kako fizički sposobne izdržati takve udaljenosti. Joan Benoit Samuelson nadahnuće je brojnim trkačicama, ali i sportašicama diljem cijelog svijeta.

Nike 4

Nova Nike kolekcija slavi razvoj sportašica u svim sportovima – 3 Nike ikone zasjale su u potpunom novom izdanju:

Nike Air Max Thea Ultra Premium, 848279-003

Nike 1
Rastezljiva koža iznimne kvalitete u tri nijanse crne boje i pojednostavljeni, inovativni dizajn utjelovljuju duh Joan Benoit Samuelson, jedne od prvih maratonki i žene koja je rušila granice.

Nike Air Huarache Run Ultra PRM, 859511-002

Nike 5
Usmjerivši neustrašivu energiju pionirke trčanja Joan Benoit Samuelson u inovativni dizajn, ova Huarache tenisica koja čvrsto pristaje uz stopalo napravljena je od rastezljive kože iznimne kvalitete u tri nijanse crne boje.


Nike Cortez Stretch Leather - 884922-001


Nike 2

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj